Hotell Kos

Her finner du vårt utvalg av hotell på Kos. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Kos alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene på Kos

Leter du etter det beste hotellet på Kos for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell på Kos.

Familiehotell på Kos

Er du ute etter et familiehotell på Kos, kan vi anbefale Blue Star Atlantica Marmari Beach. Her er det både barnebasseng og lekeplass!

De beste hotellene for voksne på Kos

Er du ute etter et hotell for voksne på Kos? Da kan vi anbefale TUI BLUE Oceanis Beach Hotel! Dette er et TUI Blue For Two-hotell, som vil si at hotellet er designet for to og holder høy standard. Her ønskes ønsker gjester fra 16 år velkommen.

Hotell med badeland på Kos

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Badeland er moro for alle aldre, og et tips til et hotell med badeland på Kos er SplashWorld-hotellet Porto Bello Beach. Et annet tips er Blue Lagoon Resort, som også har eget badeland!

Billige hotell på Kos

Hvis du er ute etter et billigere opphold på Kos, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Kos. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været på Kos.