Handlevogn

Velkommen tilbake

Gå til MyTUI-kontoen din
Logg ut
36 Aktiviteter
Sort by:
Katamarancruise rundt Korfus østkyst med drikke
Aktiviteter

Katamarancruise rundt Korfus østkyst med drikke

En utflukt på havet gir deg en fantastisk følelse av frihet. Katamaranen tar deg med på et avslappende halvdagscruise rundt Korfu med vakker utsikt, kald drikke og en mulighet for å snorkle kombinert med hyggelig avslapping på solterrassen. Skipper Spyros sier: "Jeg skal være kapteinen din på dette katamarancruiset. Siden jeg var liten har jeg vært lidenskapelig opptatt av båtliv. Rundt 15-årsalderen begynte jeg å ta seiltimer, deretter deltok jeg i en rekke konkurranser over hele verden. Senere ønsket jeg å gjøre lidenskapen min til mitt yrke. For en lykke – jeg er virkelig heldig som elsker jobben min.Katamaranen har alt som trengs for en avslappende dag – solterrasse, store puter du kan slappe av på og et mannskap som tar vare på deg om bord. Vi seiler nord eller sør for Korfu mens vi nyter panoramautsikt over landsbyer og bukter som passeres. Nøyekatig rute avhenger av været.Båtturen tar omtrent fire timer, og underveis kan du nyte kald drikke mens du slapper av i solen. Kapteinen kaster anker på et fint sted der du kan svømme og snorkle. Dette er en perfekt mulighet for å sosialisere og nyte en fantastisk dag på havet, spesielt hvis dere er en familie med flere generasjoner eller en vennegjeng.

Gratis kansellering
Øyeblikkelig Bekreftelse
Rundtur på Korfu med Achillionpalasset og Paleokastritsa
Utflukter og dagsturer

Rundtur på Korfu med Achillionpalasset og Paleokastritsa

Nordlige Korfu byr på idylliske landsbyer, severdigheter og en variert kystlinje. Vi kjører inn i de bølgende åsene for å utforske Achillionpalasset, den naturskjønne Paleokastritsakysten og mange andre vakre steder. Det blir også et besøk på et kumquatdestilleri for å smake på denne kjente drikken fra Korfu. Spiros, en av lokalguidene våre, sier: "Kumquatlikør er et unikt Korfu-fenomen – den lages ingen andre steder i Hellas. Den er en del av våre identitet og det er interessant å lære hvordan denne asiatiske frukten kom til øya".Vi besøker noen av Korfus største attraksjoner. Først ut er Achillionpalasset. Palasset kan skilte med en fantastisk utsikt over Korfukysten, og de omhyggelig anlagte hagene er et kunstverk. Spiros legger til: "Keiserinne Sissi av Østerrike var begeistret for Korfu og øyas mytologiske arv, spesielt historien om Akilles, og palasset og hagene er fylt med skulpturer av greske guder og gudinner. Også i kystlandsbyen Paleokastritsa er utsikten i toppklasse. Du får tid på egen hånd til å besøke det ortodokse klosteret, inngang er gratis, eller de mange buktene med vakre strender. Det kan også arrangeres en båttur her. I tillegg får du smake på varemerket til det landlige Korfu når vi besøker et familieeid kumquatdestilleri. Her får du lære alt som er verdt å vite om denne eksotiske sitrusfrukten. Syltetøy, brus og sirup er bare noen av produktene som lages av kumquat. Men det er den søte og velduftende likøren, ofte solgt i Korfu-formede flasker, som er blitt ett av øyas varemerker.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Solnedgangscruise med snacks og drikke – kun for voksne
Utflukter og dagsturer

Solnedgangscruise med snacks og drikke – kun for voksne

Når det er snakk om avslappende cruise, er dette i en liga for seg selv. En båttur langs sørøstkysten av Korfu mot solnedgangen er det ferie handler om. Snacks, drinker og badestopp underveis er også inkludert på denne katamaranturen for voksne. Skipper Spyros sier: "Jeg skal være kapteinen din på denne turen. Siden jeg var ung har jeg vært lidenskapelig opptatt av båtliv. Rundt 15-årsalderen begynte jeg å ta seiltimer, deretter deltok jeg i en rekke konkurranser over hele verden. Senere ønsket jeg å gjøre lidenskapen min til mitt yrke. For en lykke – jeg er virkelig heldig som elsker jobben min."Du får et nytt perspektiv på Korfu fra det øyeblikket vi er ute på åpent hav. Fra det øyeblikket du stiger om bord på katamaranen, vil du føle forskjellen med en velkomstdrink som setter stemningen. Slapp av i en romslig setting og nyt den vakre kysten av Korfu mens kapteinen setter kursen mot solnedgangen.Et utvalg av velsmakende snacks av lokale råvarer og drikkevarer serveres mens du lytter til avslappende musikk. Og hvis du vil, kan du låne snorkleutstyr – så alt du trenger å ta med er badetøy. Et velsmakende utvalg av lokale snacks og drinker vil bli servert om bord, mens musikk bidrar til følelsen av avslapning. Se fargene på solnedgangen kaste en varm glød over Det joniske hav mens du slapper av om bord.

Gratis kansellering
Inngangsbilletter Inkludert
Premium rundtur på Korfu med Bella Vista & Old Perithia
Utflukter og dagsturer

Premium rundtur på Korfu med Bella Vista & Old Perithia

En fantastisk dag ute på noen av Korfus vakreste steder. Den østerrikske keiserinnen Sisi ble forelsket i øya – og du vil se hvorfor på denne turen kun for voksne, full av fiskehavner, en øde landsby, en festning og fantastisk natur. Eleni, en av guidene våre, sier om favorittstoppet sitt: "Jeg har bodd her hele livet mitt – og likevel trodde jeg at jeg var i himmelen første gang jeg besøkte Old Perithia. Så spesielt er det."Første stopp på programmet er Bella Vista. Her kan du se på Paleocastritsa-kysten ovenfra. "Utsikten over hjerteformede bukter vil avsløre hvorfor lokalbefolkningen kaller det Gudenes Balkong," sier Sofia, en annen av lokaleguidene våre. Deretter drar vi til den en gang forlatte landsbyen Old Perithia. Nyt lunsj med lokal vin i en familieeid taverna, og spaser blant restaurerte steinboliger fra venetiansk tid og lunder som vrimler av markblomster, mandel-, eike- og valnøttrær. "Du får ikke bare den historiske bakgrunnen," sier Eleni. "Men også historiene som er gjemt i veggene til de forlatte husene".Neste stopp er Kassiopi, med sin travle lille fiskehavn og vakre blondebutikker. Dagen avrundes med et besøk til Korfu bys gamle festning, som ble bygget av venetianerne. Det kan skilte med en kirke i gresk stil og flott utsikt over den gamle bydelen. I tillegg bidrar inngangspenger til å vedlikeholde festningen, og innkjøp i landsbyene støtter den lokale økonomien.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Opplev Korfu med Achillionpalasset og Paleokastritsa – liten gruppe
Utflukter og dagsturer

Opplev Korfu med Achillionpalasset og Paleokastritsa – liten gruppe

Korfu byr på palasser, klostre og idylliske landsbyer. På denne turen i en liten gruppe kjører vi inn i de bølgende åsene og langs den forrevne kystlinjen for å oppdage Achillionpalasset og Paleokastritsa. Du får også smake frukt på landsbygda. Spiros, en av lokalguidene våre, sier: "Dette er en tur som byr på både natur og nostalgi, og besøkene til kumquatdestilleriet og olivenoljemuseet gir et glimt av landlige tradisjoner".Vi besøker noen av Korfus største attraksjoner på denne turen. Først går turen til Achillionpalasset, bygget av keiserinne Sisi av Østerrike et år etter en familietragedie. I de klassisk inspirerte hagene og interiørene håpet hun å finne trøst og lindring. Her er det også panoramautsikt over Korfu by, kysten og til og med det greske fastlandet. Også i kystlandsbyen Paleokastritsa er utsikten førsteklasses. Du har tid til å besøke det ortodokse klosteret – gratis adgang – eller vikene. Det kan også arrangeres en båttur hit.I tillegg får du smake på varemerket til det landlige Korfu, kumquatlikøren, når vi besøker et familieeid kumquatdestilleri. Her får du vite alt som er verdt å vite om denne sitrusfrukten og den søte og velduftende likøren som lages av den. Det blir også et besøk til et lokalt olivenoljemuseum. "Å se historisk presseutstyr i toppmoderne fasiliteter får en til å føle tidløsheten i olivenoljeproduksjonen," sier Spiros.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Båttur til De blå grottene med lunsj
Utflukter og dagsturer

Båttur til De blå grottene med lunsj

Med fantastisk natur på programmet og lunsj om bord å se frem til, innbyr denne båtturen til total avslapping. Vi seiler ut fra havnen i Imerolia og legger ut på et øyeventyr i Det joniske hav. Først setter vi kursen mot den barske øya Kapareli. Øya er det perfekte bakteppet for en fotoshoot, og du får god tid til å ta flotte bilder fra båten.Deretter setter vi kursen mot stranden i Limnopoula, en naturlig bukt med rolig, grønnblått vann. Her får du mulighet til å bade og sole deg, og vi serverer lunsj om bord slik at du ikke trenger å bekymre deg for noe.Etter lunsj fortsetter vi seilasen i retning Saint Arseniousbukten og De blå grottene, der du kan nyte enda en forfriskende dukkert. Deretter setter vi kursen mot Arriasbukten, der du får mer tid til å bade og nyte den vakre utsikten før turen går tilbake til havnen i Imerolia. Nå er det bare å slappe av og nyte brisen på dekk mens vi setter kursen tilbake til basen.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Theos båttur med BBQ
Utflukter og dagsturer

Theos båttur med BBQ

Det asurblå havet og de bortgjemte buktene på østre Korfu er perfekte for en dag til sjøs. Når du går om bord i Theos båt kan du legge alt stress bak deg og glemme alle bekymringer når vi seiler forbi vakre bukter, skyhøye klipper og pittoreske strender. Ta et bad i havet, slapp av på dekk og nyt en dag sammen med familien. Vi seiler mot Kalamas-stranden på vestkysten av fastlandet. Når det er tid for lunsj serverer mannskapet en velsmakende BBQ-lunsj på stranden, vin og brus er inkludert. De yngste gjestene kommer heller ikke til å kjede seg, det arrangeres både leker og underholdning slik at du kan slappe av.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Korfu katamarancruise med gresk lunsj og drikke
Utflukter og dagsturer

Korfu katamarancruise med gresk lunsj og drikke

Dette katamarancruiset gir deg et nytt perspektiv på Korfu. Øyas forrevne kystlinje danner grunnlaget for denne avslappede dagen på havet, og det blir mange stopp badestopp underveis. Vi avslutter dagen med enn tradisjonell gresk lunsj og drikke. Spiros, en av lokalguidene våre sier: "Dette cruiset er for meg Korfu i et nøtteskall – i lykkens tegn. Du får nyte utsikten over den himmelske kysten og nyte god mat og drikke". Du blir hentet og kjørt til havnen der du går om bord på katamaranen – og deretter trenger du ikke å løfte en finger. Dette cruiset handler om å slappe av i solen og å nyte den vakre naturen. Bratte klipper, bortgjemte strender og små fiskelandsbyer omgitt av frodig grønn vegetasjon – det er en vakker utsikt. Spiros legger til: "Denne katamaranen er fantastisk, med et trampolinenett der du kan ligge og slappe av. Det er som å være i en hengekøye, men over vannet. Jeg elsker det". Ankeret kastes minst fire steder slik at du kan bade fra båten i Den joniske hav, eller benytte anledningen til å se undervannsverdenen ved hjelp av snorklingutstyret som finnes om bord. Slapp av på det luftige dekket eller i det skyggefulle området. Lunsj med greske spesialiteter og drikke blir servert om bord. Et profesjonelt mannskap og kaptein er til stede for å gjøre dagen perfekt. I tillegg gir de informasjon om Korfu og Det ioniske havs flora og fauna.

Gratis kansellering
Inngangsbilletter Inkludert
En dag i Parga – vandring med tid på egen hånd
Severdigheter og guidede turer

En dag i Parga – vandring med tid på egen hånd

Når du ser for deg Hellas, kan det se mye ut som Parga. Lyse bygninger som kjemper om plassen rundt en havn, et nes med utsikt over byen kronet av et slott, og en øy med et skinnende hvitt kapell ute i bukten. Denne heldagsturen kombinerer en guidet tur til dette naturskjønne stedet, inkludert til slottet. Du får også god tid til å finne en taverna for lunsj, handle, bade og slappe av. Dimitra, en av våre dyktige lokalguider, sier: "Panagiaholmen ligger rett overfor Parga by – den er utrolig vakker og nær nok til å svømme til. Den 15. august er det en spesiell gudstjeneste for å hedre Jomfru Maria, og hundrevis av tilbedere strømmer til øya i dusinvis av båter."Vi starter dagen med en fergetur fra Korfu til Igoumenitsa på fastlandet, og fortsetter deretter med bil til Parga. Guiden tar deg med på en spasertur gjennom de smale, kronglete gatene, og deretter oppover på en sti med gamle steintrapper for å besøke det venetianske slottet. Vel oppe på toppen av bakken, får du fantastisk utsikt over havnen, bukten og terrakotta-takene i byen.Når du har hatt tid til å nyte det fantastiske panoramaet, går turen tilbake til byen for en ettermiddag på egen hånd. Du får god tid til å bade fra en av Pargas vakre bukter, spise lunsj og shoppe blant de fargerike gatene i det historiske sentrum. Det finnes en rekke utendørskaféer og butikker du kan besøke – se etter den utmerkede lokale olivenoljen – før du reiser tilbake til Korfu.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Båttur fra Korfu til Sivota med grilling om bord
Utflukter og dagsturer

Båttur fra Korfu til Sivota med grilling om bord

En herlig utflukt til vestkysten av det greske fastlandet fra Korfu. Med den lokale legenden kaptein Theo som skipper seiler dere til Sivota og nyter en grillfest om bord underveis. Theo, som har seilt i disse farvannene i fire tiår, sier: "Jeg elsker lyden av gjester som jubler av glede – lyden av sommer – når de hopper i Den blå lagunen for å bade. I tillegg utforsker vi Papanikolis-grotten, som også er veldig populær."Vi går om bord i båten og er klar for en naturskjønn reise over Det joniske hav mot fastlandet. Mens vi nyter landskapet med furukledde holmer, seiler vi inn i Papanikolis-grotten, der havet glitrer i taket. Neste stopp er en svømmetur i Den blå lagunen. Det fluorescerende turkise vannet ser strålende og innbydende ut i kontrast til den hvite, tretoppede odden som beskytter lagunen. Kaptein Theo ankrer opp her i 90 minutter, og i løpet av den tiden kan du bade og spise grillmat om bord med vin til.Etter all moroa gir Theo motoren full gass for å gli over til den lune fiskerlandsbyen Sivota på fastlandet. Den er avslappet og upretensiøs, og det er her grekere fra innlandet søker den kjølige havbrisen om sommeren. Bruk en time på å sjekke ut kafeene og butikkene, eller kanskje spasere opp til sognekirken for å beundre det freskomalte taket og de forgylte ikonene. Etterpå er det på tide å gå om bord igjen for returcruiset til Korfu.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Cruise til Paxos og Antipaxos
Utflukter og dagsturer

Cruise til Paxos og Antipaxos

Hvis du er på utkikk etter glitrende asurblått vann og en dose gresk kultur, er en båttur fra Korfu til Antipaxos og Paxos perfekt. Øyene er små, men de tilbyr vakker natur og en avslappet middelhavsatmosfære. Vi seiler fra Korfu til Antipaxos og stopper ved havgrottene underveis. Deretter kaster kapteinen anker utenfor Antipaxos, og du får tid til en rolig svømmetur eller bare avslapping av om bord på båten. Paxos er fredelig og rolig, selv i den livligere byen Gaios – øyas hovedstad. Her får du tid til å velge en taverna til lunsj, utforske byen og butikkene, eller mer sol og bad – den perfekte måten å tilbringe en dag på de greske øyene.

Gratis kansellering
Språk:

en, fr 

Dagstur til Albania
Utflukter og dagsturer

Dagstur til Albania

Albania ligger bare en kort båttur fra Korfu. Dette ofte oversette landet var stengt for omverdenen i flere tiår, og det er først nå at turismen begynner å skyte fart. På denne heldagsturen besøker vi ruinene i Butrint, spiser lunsj og nyter tid på egen hånd i Saranda.Etter at båten har lagt til i havna i Saranda tar vi buss videre til verdensarvbyen Butrint. Alt fra grekere og romere til osmannere har satt sitt preg på denne gamle byen. Å gå gjennom ruinene er som å bla i en levende historiebok. Høydepunktene inkluderer et amfiteater og et tempel.Vi fortsetter med en tur til fots gjennom skogen og opp til det venetianske fortet der vi kan nyte utsikten over nasjonalparken og de omkringliggende våtmarkene. Deretter er det tid for buffélunsj i Karanxh. Etter lunsj får du en time på egen hånd til å utforske Saranda før vi tar båten tilbake til Korfu.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Introduksjon til Korfu

Allerede i antikken kjente man igjen noe godt når man så det. Det er derfor Korfu, der mange klassiske legender utspiller seg, alltid har vært så populær. Øya er et kunstverk, omgitt av vakre strender og med mange avsidesliggende landsbyer. Øyas hovedstad kan også skryte av Hellas' mest atypiske UNESCO-liste med tidligere palasser for østerrikske, tyske og greske kongelige. Korfus beliggenhet er også perfekt for dagsutflukter til det greske fastlandet, Albania og øyene Paxos og Antipaxos som bare ligger et lite stykke unna.

De seks beste aktivitetene på Korfu

1. Besøk Achilleion-palasset

Achilleion-palasset er en av Korfus mest populære attraksjoner og besøkes best som en del av hopp-over-køen-rundtur. Dette elegante tilfluktsstedet ble bygget av keiserinnen Sisi av Østerrike og senere kjøpt av Tysklands siste keiser. Når du går opp den vakkert dekorerte hovedtrappen, er det som å gå tilbake i tid til Belle Époque. De terrasserte hagene med statuer byr på vakker utsikt over Korfu by, Det joniske hav og det greske fastlandet.

2. Den kosmopolitiske byen Korfu

Øyas hovedstad er en smeltedigel av ulike kulturer, noe som gjenspeiles i den imponerende arkitekturen. Byen ble styrt av Venezia gjennom århundrer, før den kom under fransk og deretter britisk kontroll. Denne spesielle blandingen av stiler har gitt den en plass på UNESCOs verdensarvliste, noe som var litt uventet med tanke på at alle andre greske UNESCO-steder enten er klassiske eller religiøse. De to venetianske festningene er et must, det samme gjelder Liston fra den franske perioden og det britiskbygde Palace of St Michael and St George. Utenfor gamlebyen ligger Mon Repos Manor, der den avdøde hertugen av Edinburgh ble født.

3. Ta turen til Paleokastritsa

Nordlige Korfu består av åser og rustikke landsbyer med en kystlinje som er en blanding av lange sandstrender, bortgjemte viker og bratte klipper. Men blant alle disse naturlige attraksjonene er det ett sted som skiller seg ut fra mengden. Paleokastritsa er en liten perle. Den er oppbygd rund tre viker som beskyttes av odder med trær. Høydepunktet her er klosteret på bakketoppen, der blomsterrike pergolaer og buede ganger konkurrerer om oppmerksomheten din med ortodokse ikoner og en iøynefallende utsikt over kysten. Det er lett å forstå hvorfor middelalderens munker fant det himmelsk.

4. Hopp på båten til Butrint

Bare en kort fergetur fra Korfu ligger Albania, ett av Europas mest gåtefulle land. Det blir en fascinerende dagsutflukt, men det beste av alt er at du støter på en av disse største attraksjonene nesten i det øyeblikket du kommer frem. Butrint, som står på UNESCOs liste kan skryte av arkeologiske ruiner fra den greske, romerske, bysantinske og venetianske æraen. Det går utflukter fra Korfu til Butrint, og de inkluderer vanligvis også stopp i nærliggende landsbyer.

5. Dra på utflukt til Paxos og Antipaxos

Øyene Paxos og Antipaxos sør for Korfu er selve symbolet på det avslappende greske øylivet. Paxos, som er den største av de to, består av bortgjemte viker og strandpromenader med pastellfargede bygninger. Å nippe til en drink på en taverna og se båtene gli inn i havnene i Gaios, den største landsbyen, er en av livets små gleder. Lille Antipaxos har cirka 20 innbyggere og byr på noen av de vakreste strendene i Det joniske hav.

6. Jonisk idyll

Den skjermede havnelandsbyen Sivota på det greske fastlandet har noe av det klareste vannet i Det joniske hav. Fire trekledde ubebodde øyer ligger rett utenfor Sivota, hver og en med noen av de beste strendene. Mange båtturer går til de mest fristende av disse, som Bella Vraka, som du kan vasse til fra Sivota ettersom vannet er så grunt, og høydepunktet, Blue Lagoon-stranden. Den er tilbaketrukket, omgitt av tett skog og kan kun nås med båt.