Hotell Korfu

Her finner du vårt utvalg av hotell på Korfu. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Korfu alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene på Korfu

Leter du etter det beste hotellet på Korfu for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell på Korfu.

Familiehotell på Korfu

Er du ute etter et familievennlig hotell på Korfu, kan vi anbefale Grecotel LUXME Costa Botanica. Dette hotellet har sitt eget badeland, og basseng for både store og små.

De beste hotellene for voksne på Korfu

Er du ute etter et hotell for voksne på Korfu? Da kan vi anbefale TUI Blue Atlantica Grand Mediterraneo Resort og TUI Blue Atlantica Nissaki Beach. Begge er TUI Blue For Two-hotell, som betyr at hotellet holder høy standard og er designet for par.

Hotell med badeland på Korfu

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Badeland er moro for alle aldre, og et tips til et hotell med badeland på Korfu er Grecotel LUXME Costa Botanica. Dette er et familievennlig hotell med eget badeland, hvor hele familien kan ha det gøy!

Billige hotell på Korfu

Hvis du er ute etter et billigere opphold på Korfu, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Korfu. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været på Korfu.