Reiser
til
Da Nang

Pris fra

...

Våre hotell

21 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • 1 liter vannca. 6,-
  • Enkel lunsjca. 50,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDong (VDN)
  • Tidsforskjell+6 timer
  • HovedstadHanoi
  • SpråkVietnamesisk
  • Befolkning92 700 000

Reiser til Da Nang

Da Nang

Da Nang ligger midt mellom hovedstaden Hanoi og Ho Chi Minh City. Beliggenheten ved havet gjør byen til et perfekt reisemål for deg som er ute etter en sol- og badeferie i ett.

Hoi An

Det er bare 3 mil til Hoi An, en av Sydøst-Asias eldste byer, og kanskje også den koseligste. Med sin uvanlig godt bevarte havn står Hoi An på UNESCOs verdensarvliste. Rusle rundt blant trange gater og opplev Vietnam slik som det var før.

Sol og bad

Med en 35 km lang kystlinje finnes det mange herlige strender å velge mellom. My Khe Beach, som også kalles China Beach er den mest kjente med myk, hvit sand, klart vann og vaiende kokospalmer. Hvis du står opp i tide for å se solen stige opp av havet får du sannsynligvis også se lokalbefolkningen utøve Tai Chi på stranden. Langs stranden ligger det en promenade som kantes av hotell og restauranter.

Templer og lokale markeder

Hvis du vil kommer nær det lokale livet i Da Nang, anbefales en tur til en av byens mange markeder. På markedene finner du alt du kan tenke deg; klær, kjøtt, skalldyr og fersk juice. Også matretter kan kjøpes når du må fylle på med energi. Phap Lam Pagoda er ett av Da Nangs buddhisttempler, beliggende i en vakker hage. Til tross for beliggenheten midt i den myldrende byen, så råder en fredelig stemning ved tempelet dit lokalbefolkningen kommer for å be om morgenen.

Han River og Dragon Bridge

Han River deler byen i en byside og en strandside. Ta gjerne en kveldstur langs elven og stopp ved en av uteserveringene. I skumringen speiles de opplyste broene seg i vannet der firskebåtene ligger og dupper rolig. En av broene, Dragon Bridge, er den lengste i Vietnam og er formet som en gulldrage. I helgene samles Da Nangs innbyggere seg ved elven for å se dragen sprute ild og vann.

Restauranter og barer

I Da Nang kryr det av restauranter, barer og enkle streetfood-steder der dine smaksløker garantert får oppleve ekte vietnamesisk mat. Vil du se byen ovenfra kan du avslutte kvelden på Sky36 Club Da Nang som er byens høyest beliggende takbar. Her kan du sippe på en drink samtidig som du har utsikt over den glitrende byen, elven og fjellene.

Ferietilbud i/på Da Nang