Hotell Istanbul

Her finner du vårt utvalg av hotell i Istanbul. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Istanbul alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene i Istanbul

Leter du etter det beste hotellet i Istanbul for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien eller et avslappende voksenhotell.

Familiehotell i Istanbul

Er du ute etter et familiehotell i Istanbul, kan vi anbefale Louis Appartements Galata. Her bor du i nærheten av lokaltransport, og du har tilgang til blant annet mikrobølgeovn og kokeplate.

De beste hotellene for voksne i Istanbul

Er du ute etter et hotell for voksne i Istanbul? Da kan vi anbefale CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul! Dette er et luksuriøst hotell med en unik kombinasjon av moderne og tradisjonelt design.

Billige hotell i Istanbul

Hvis du er ute etter et billigere opphold i Istanbul, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Istanbul. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været i Istanbul.