Handlevogn
40 Aktiviteter
Sort by:
Kajakktur i Phang Nga Bay med havgrotter
Aktiviteter

Kajakktur i Phang Nga Bay med havgrotter

Denne turen handler om padlekraft når du glir gjennom vannet i Phang Nga-bukten med havkajakk. Du navigerer gjennom grotter og laguner på Ko Panak, Ko Hong og den ikoniske James Bond-øya på denne heldagsturen. Boonsri, en av våre dyktige lokalguider, sier: "Å gå inn i havgrottene, "hong" på thai, er en wow-opplevelse. En uberørt verden, skapt av naturen gjennom millioner av år. Vår prioritet er å bevare "hong" slik vi finner dem. Vi vil at barna våre også skal kunne nyte dem."Når vi seiler inn i Phang Nga-bukten, er vår første anløpshavn en av de mest berømte øyene – Ko Panak. Guiden padler deg gjennom et nettverk av havgrotter som fører til mystiske laguner der du kan nyte roen og skjønnheten i det omkringliggende landskapet. Mangroverøtter dukker opp i et virvar på vannoverflaten, og tett vegetasjon farger de bratte klippene grønne. Hold øynene åpne – kanskje får du øye på aper og flaggermus underveis. Deretter er det på tide å slappe av over en thailandsk lunsjbuffé om bord på båten.Etter lunsj går turen videre til James Bond Island, gjort kjent av den klassiske filmen Manne med den gylne pistol. Vi fortsetter deretter til Ko Hong, der en uberørt lagune omkranset av klipper markerer vårt siste stopp på turen. Båter kan bare komme inn ved høyvann ettersom lagunen er grunn. Her kan du ta en dukkert i det fristende vannet eller slappe av på stranden. Og for å markere slutten på din eventyrlige dag, vil mannskapet servere nylaget thailandsk kylling på vei tilbake til havnen.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Rundtur i Phukets gamleby med nattmarkedet Thalong Road
Aktiviteter

Rundtur i Phukets gamleby med nattmarkedet Thalong Road

Krydre søndagskvelden med en tur til fots i Phuket. Det blir en start for matelskere, med et besøk på en cashewnøttefabrikk, etterfulgt av den berømte Blue Elephant-restauranten. Deretter, etter en spasertur i gamlebyen i Phuket, besøker vi det atmosfæriske nattmarkedet. Prøv gatemat eller kjøp en suvenir. Chaipong, en av lokalguidene våre, sier: "Gamlebyens atmosfære, alltid elektrisk og morsom, blir enda mer spesiell under søndagsmarkedet. De fleste butikkene og kafeene holder åpent, så du har mange gode shoppingmuligheter."Vi starter turen med en omvisning i en cashewfabrikk, der du får lære hvordan nøttene avskalles og produkter som cashewsmør og karamell utarbeides. Deretter går turen videre til Blue Elephant Restaurant for te eller kaffe. Denne anerkjente restauranten ligger i et hundre år gammelt kinesisk-portugisisk herskapshus som opprinnelig var guvernørens residens. Chaipong sier: "Kokk Nooror er grunnleggeren og kjøkkensjefen hos Blue Elephant. Hun er en stor ambassadør for Thailand og har utviklet Blue Elephant-serien med thailandske ingredienser, hvorav de fleste produseres her i Phuket og selges i 45 land." Deretter tar vi en spasertur i gamlebyen – og om natten blir stedet virkelig levende. Vi rusler forbi de fargerike kolonibygningene og deretter besøker vi Thalong Road nattmarked. Du kan handle, utforske, spise gatemat, eller bare ta et skritt tilbake og nyte atmosfæren. Chaipong sier: "Gatematen her er utrolig god, med mange autentiske smaker du kan prøve."

Gratis kansellering
Språk:

en 

Sightseeingtur med lokal guide og lunsj i Phuket
Utflukter og dagsturer

Sightseeingtur med lokal guide og lunsj i Phuket

Phuket er mer enn bare fantastiske strender. Denne turen gir deg mulighet til å oppleve en annen side av øya. Vi besøker Big Buddha-statuen og Wat Chalong-tempelet, smaker lokale delikatesser og ser den berømte Thalong Road. Aomsap, en av lokalguidene våre, sier: "Den store Buddhaen er 45 meter høy og over 25 meter bred – det er en imponerende størrelse, men fordi den er dekket av skinnende hvit marmor, ser den lett og rolig ut. Utsikten der oppe er også fantastisk."Turen starter på Nakkerd Hill med besøk ved den imponerende Big Buddha. Her kan du nyte utsikten over Chalong og sørlige Phuket før vi fortsetter til Wat Chalong, øyas mest besøkte og ærverdige tempel. Juvelen i kronen på komplekset er den rikt dekorerte Grand Pagoda, som inneholder en beinsplint som sies å være fra Buddha. Vi får en interessant demonstrasjon innen cashewnøttproduksjon, når vi besøker en fabrikk for å se hvordan de lokaldyrkede nøttene forvandles.Deretter kan du spasere langs den berømte Thalong Road og se dens kinesisk-portugisiske arkitektur. Mange kinesiske gruvearbeidere kom til øya for å jobbe i tinnindustrien på 1800-tallet, og den kinesiske innflytelsen er fortsatt tydelig over hele Phuket. Hold øynene åpne etter et kjent syn – et herskapshus fra det tidlige 1900-tallet omtalt i den populære Hollywood-filmen, Good Morning Vietnam. Hør historien om Phukets viktigste industri på en perlegård, etterfulgt av en velsmakende thailandsk lunsj. Til slutt er det videre til et typisk hjem hvor det vil være en gummitapping-demo, pluss en rask leksjon om hvordan du kan piske opp den perfekte thailandske karrien.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Green Elephant Sanctuary Park i Phuket
Aktiviteter

Green Elephant Sanctuary Park i Phuket

Et besøk på Green Elephant Sanctuary Park er en opplevelse der du føler at du gjør noe for dyr og miljøet på Phuket. Ikke bare kommer du nær jungelen mest imponerende dyr, du kan til og med hjelpe dem. Bli med når de skal mates, bades og dusjes.Vi kjører til regnskogen forbi øde strender og bølgende åser før vi kommer til senteret. Her blir elefanter reddet fra hele Thailand og de får hjelp til å tilpasse seg naturen igjen. Under en presentasjon lærer du hvordan de arbeider for å beskytte de asiatiske elefantene. Du kan hjelpe til med å mate dem før du bytter til badetøy for å bli med dem til leirebadet. Det er fotografer til stede for å forevige deg sammen med dyrene i vannet.Deretter kan du dusje av deg leiren sammen med elefantene i en stor dusj – en morsom opplevelse for alle. Når alt er klart, venter en herlig thailandsk buffé, og du må si farvel til dine nye venner før det er på tide å gå tilbake.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Med speedbåt til Phi Phi-øyene
Aktiviteter

Med speedbåt til Phi Phi-øyene

En reise til de berømte Phi Phi-øyene er nesten obligatorisk i Thailand, og en tidlig start gir deg muligheten til å oppdage øyenes skjønnhet uten å skulle omgås masse turister. Og med Monkey Beach, Viking Cave og Pileh Lagoon på programmet er du sikret en bra dag.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr, it 

Båttur i solnedgangen – Phuket
Aktiviteter

Båttur i solnedgangen – Phuket

En båttur fra Phuket er vakker når som helst på dagen, men når solen går ned i horisonten, blir atmosfæren magisk. Vi legger ut fra havna om ettermiddagen for å bade, dra på sightseeing og snorkle, før vi ser solnedgangen og spiser middag under stjernehimmelen. Det begynner med en ettermiddag til havs – forestill deg en båt som sakte gynger på bølgene, snorkling i krystallklart vann og en dukkert for å avkjøle seg etter å ha nytt varmen på dekk. Alt dette kan du se frem til ettersom du får god tid til å ta det rolig og utforske Phuket kyst. Om bord er det store myke puter der du kan slappe av mens båten glir fremover.Når solen begynner å gå ned, venter en naturopplevelse av dimensjoner, du har parkettplass til solnedgangen. Men kvelden er ikke over selv om solen har gått ned, for det venter en god middag som du kan nyte under den stjerneklare himmelen.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Phi Phi, Pileh Lagoon and Bamboo Island by Speedboat
Aktiviteter

Phi Phi, Pileh Lagoon and Bamboo Island by Speedboat

A potpourri of paradise islands will set your senses ablaze on this tour. Zoom across the Andaman Sea by speedboat and stop by some of Thailand's top spots. You'll visit the famous Phi Phi Islands archipelago, explore the aptly named Viking Cave, and snorkel in the emerald waters of Pileh Lagoon. It's all topped with a trip to Bamboo Island and a buffet lunch.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Snorkling ved Phi Phi-øyene
Aktiviteter

Snorkling ved Phi Phi-øyene

En reise til de berømte Phi Phi-øyene er nesten obligatorisk i Thailand. Og det finnes ikke noe mer stilfull måte å gjøre dette på enn med denne båtutflukten. Vi besøker de beste strendene på øyene der du kan svømme, snorkle og slappe av. Og med Monkey Beach og Pileh Lagoon på programmet er du sikret en bra dag.Vi starter med et besøk i Maya Bay og stranden der filmen, The Beach, ble spilt inn. Den er omgitt av klipper på tre sider, noe som gjør det til et fantastisk stopp. Deretter drar vi til Monkey Beach, som har fått navnet sitt etter de nysgjerrige apene som holder til her.Vår favorittstopp er ved Pileh Lagoon – tårnhøye klipper omgitt av smaragdfarget vann, og du vil få god tid til en dukkert. Vi får servert en lunsjbuffé, og deretter kan du slappe av under solen eller snorkle og utforske korallrevene.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Phang Nga Bay by Catamaran
Aktiviteter

Phang Nga Bay by Catamaran

Dust off your dancing shoes on this full-day catamaran cruise. You'll set off for a day of sightseeing and snorkelling around Phang Nga Bay, stopping by Lawa Island, James Bond Island and more. Spend time swimming and kayaking inside caves around Hong Island in the afternoon before the real fun starts. As night draws in, the party begins with dinner, live DJ and dancing as you sail back to shore.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Øycruise fra Phuket
Aktiviteter

Øycruise fra Phuket

Hvis du ønsker å slappe av, er eventyrlandskapet i Phang Nga Bay det rette stedet for deg. Vi tilbringer dagen med å cruise ut i bukten mot Hong Island der en hemmelig lagune venter. Ta deg en svømmetur og nyt skjønnheten som Moder Jord har gitt dette landet på dette avslappende heldagscruiset.Vi går om bord i båten og setter kursen mot Phang Nga Bay. Dette er en av verdens vakreste øygrupper, og underveis passerer vi kalksteinklipper, øyer med tett jungel og blendende hvite strender. Og du får en smak av alt på Hong Island – et idyllisk sted for bading.Det serveres buffébrunsj om bord, og mens du nyter maten kan du se ut over de vakre lagunene og grottene vi kjører forbi. Kapteinen kaster anker for noen avkjølende badestopp mens vi cruiser tilbake til Phuket i et rolig tempo.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Half-day Phuket Sightseeing Tour with a Local Guide
Utflukter og dagsturer

Half-day Phuket Sightseeing Tour with a Local Guide

This trip allows you to experience another side of Phuket. And there's more to the island than amazing beaches. You'll visit the famous Big Buddha statue and Wat Chalong temple, taste locally grown cashew nuts on a factory tour and explore the Sino-Portuguese Chin Pracha mansion. There's a visit to a pearl factory, too.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Kanopadling ved Phang Nga og Ko Khai med speedbåt
Aktiviteter

Kanopadling ved Phang Nga og Ko Khai med speedbåt

Grotter, mangroveskog og en flytende landsby – denne øyturen til Phang Nga Bay har alle ingrediensene for en perfekt dag. Vi kjører fra øy til øy, i alt fire, med speedbåt. På turen kan du snorkle i det glitrende vannet og spise lunsj mens du glir gjennom Ko Panyi.Den første av våre fire øyer er Koh Panak. Etter en fantastisk tur i speedbåt, utforsker vi de vakre grottene og lagunene på øya, hold utkikk etter de karakteristiske stalaktittene. Det neste stedet er Ko Hong. Her kan du komme tett på naturen og nyte utsikten over kalksteinsklippene og det turkise vannet.Vår eventyrlige dag fortsetter med en tur til James Bond Island, Koh Tapu, som den kalles av lokalbefolkningen, og lunsj på den flytende byen Koh Panyi. På veien dit passerer vi mangroveskog. Sist men ikke minst, besøker vi Koh Khai. Her kan du slappe av i den hvite sanden og snorkle rundt blant korallrevene.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Introduksjon til Phuket

Fargerik arkitektur, drømmestrender og mangroveskoger, det er ikke rart at Phuket er en av Thailands mest populære destinasjoner. Og takket være sitt kuperte terreng er den full av utsiktspunkter med episke panoramautsikter over hele øya og Andamansjøen. Det lille ekstra er den lekre thailandske gatematen som frister deg på hvert hjørne. Med så mange ting å gjøre er Thailands største øy den perfekte destinasjonen for en spesiell ferie.

De 6 beste aktivitetene i Phuket

1. Nyt utsikten fra Big Buddha-statuen

Dette er sannsynligvis den mest kjente attraksjonen på øya. Den 45 meter høye Buddhaen i Phuket er en av de største statuene i Thailand. Du må bare ikke gå glipp av den. Denne enorme strukturen dekket av hvit marmor er en severdighet som du umiddelbar kjenner igjen. Til tross for sin berømmelse, er den ikke så gammel – byggingen startet i 2002 og ble fullført utelukkende takket være donasjoner fra troende og besøkende. Gå opp de 94 trappetrinnene som tar deg til foten av den store Buddhaen og nyt utsikten. Herfra kan du se Kata Beach, Chalong Bay og til og med Phang Nga Bay. Og glem ikke å kjøpe en marmorflis, som hjelper til med å fullføre byggingen av dette hellige stedet.

2. Beundre den kinesisk-portugisiske arkitekturen i gamlebyen

En spasertur i hovedstadens historiske sentrum er en aktivitet du ikke må gå glipp av når du er i Phuket. Gamlebyens mest kjente gater er konsentrert til et kompakt område, så en rundtur tar ikke mer enn en halv dag. Vel fremme kan du beundre den kinesisk-portugisiske arkitekturen med pastellfargede rekkehus – vinduene i georgiansk stil er et fremtredende innslag – og overdådige villaer. Denne unike arkitekturen forteller om tiden da Phuket var et viktig sentrum for utvinning av tinn. Stilen blander geometriske innslag av europeisk arkitektur med estetikk og symbolikk av kinesisk kultur. Dette er et Instagram-vennlig sted, så ha kameraet ditt klart.

3. Gå deg vill blant markedsbodene på Thalang Road

På søndager våkner en av hovedgatene i Phukets gamleby, Thalang Road, til liv takket være sitt verdensberømte nattmarked. Markedet er kjent av lokalbefolkningen som Lard Yai, eller "stort marked", og det åpner sent om ettermiddagen og fortsetter til sent på kvelden. Fargerikt, fullt av liv og kaotisk, det er en fryd for alle sanser. Gaten er full av boder som selger alle typer produkter, alt fra t-skjorter til pyntegjenstander og fresende gatemat. Gateartister og musikere bidrar til den festlige atmosfæren.

4. Ta en tur til Phang Nga Bay

Blant aktivitetene i Phuket er en utflukt til Phang Nga Bay noe du ikke må gå glipp av. Uansett om du er på en kajakk eller om bord på en typisk thailandsk longtailbåt, kommer denne opplevelsen til å ta deg over øyer og kalksteinsformasjoner som stikker opp av vannet. Du passerer landskap som ser ut til å være hentet ut av en fantasifilm og har mulighet til å utforske den berømte James Bond-øya, historisk kjent som Khao Phing Kan. Området, som er en av de største nasjonalparkene i landet, er også kjent for sine mangroveskoger og spektakulære grotter, inkludert Wat Suwan Khuha, som skjuler en enorm statue av den liggende Buddhaen. Ikke glem å ta med badedrakt – du kommer ikke til å ville reise herfra uten et bad i det smaragdgrønne vannet.

5. Besøk de viktigste buddhistisk templene

I Phuket finnes det 29 buddhistiske templer spredd ut over øya. Vakre, fargerike og svært populære, disse hellige stedene tilbyr fantastiske innblikk i lokal kultur. Det mest kjente og viktigste tempelet er Wat Chalong, som ligger i utkanten av hovedstaden. Det ble bygget på 1800-tallet og er tilegnet de to munkene som ledet en sivil strid mot Triaden, en kinesisk kriminell organisasjon. Bygningen er oppdelt i tre etasjer og bevarer beinfragmenter av Buddha og er dekorert med bilder som forteller hans liv. Andre templer som er verdt et besøk er de i Wat Ko Sirey, på en liten øy utenfor vestkysten – du går inn i det via en bro – og Doi Thenimit, like ovenfor Patong-stranden.

6. Slapp av på de vakreste strendene i Phuket

Phuket er også et perfekt reisemål for å slappe av på himmelske strender. Fra de mest kjente og trange strendene til de skjulte og relativt ukjente, øya skjemmer deg bort med valgmuligheter. Patong er hovedstranden, livlig og alltid opptatt, men også et utmerket utgangspunkt for de som elsker dykking. Mindre trang er stranden i Kata Noi på sørvestkysten med klart vann for å ta lange svømmeturer. Laem Singh-stranden, lengre nordover, er omgitt av jungel og er også kjent som en kulinarisk hot spot. Sist, men ikke minst, Bangtao-stranden som passer for familier med små barn, takket være de store områdene, det rolige havet og nærliggende tjenester.