Handlevogn
Phuket
Phuket

Thailand

Ting å gjøre i Phuket

Opplevelser i Phuket

Filter by:

Pris (voksen)

NOK
NOK

Upphämtning på hotellet

Kategorier

Alternativer

Phang Nga Bays høydepunkter
Aktiviteter

Phang Nga Bays høydepunkter

Denne to-i-en-turen lar deg oppleve alle høydepunktene i Nga Bay, både til lands og til vanns. Vi kjører med longtailbåt til James Bond Island og Hong Island, og utforsker den berømte grotten Monkey Cave, utsiktspunkt og fossefall.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Kajakkpadling i Phang Nga Bay
Aktiviteter

Kajakkpadling i Phang Nga Bay

Bli med på en kajakktur i Phang Nga Bay. Vi navigerer gjennom grotter og laguner på Panak Island, Hong Island og den ikoniske James Bond Island på denne heldagsutflukten.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Phukets høydepunkt
Utflukter og dagsturer

Phukets høydepunkt

Hvis du kan løsrive deg fra Phukets vakre strender, vil du oppdage en annen side av øya. Denne utflukten inkluderer en tur blant den kinesisk-portugisiske barokkarkitekturen i den gamle bydelen, den berømte Big Buddha-statuen, Wat Chalong-tempelet og smaksprøve på lokalproduserte rom på Chalong Bay-destilleriet.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Sightseeingtur i Phuket
Utflukter og dagsturer

Sightseeingtur i Phuket

Phuket er mer enn bare fantastiske strender. Denne turen gir deg mulighet til å oppleve en annen side av øya. Vi besøker Big Buddha-statuen og Wat Chalong-tempelet, smaker lokaldyrkede cashewnøtter på en fabrikkomvisning og går en tur ned den berømte Thalong Road.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Tour of Phuket with Thalong Road Night Market
Aktiviteter

Tour of Phuket with Thalong Road Night Market

Shake up your Sunday with an evening out in Phuket. Surrounded by the elegance of a centuries-old Sino-Portuguese mansion, you'll first stop for tea and coffee inside the famous Blue Elephant Restaurant. Then, there's a walking tour of Phuket Old Town to hit the bustling night market, try typical street food, or pick-up a souvenir.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Phang Nga Bay Highlights Private Tour
Utflukter og dagsturer

Phang Nga Bay Highlights Private Tour

All the must-sees in Phang Nga Bay feature on this two-in-one private tour, which sees you exploring by land and water. You'll ride on a local longtail boat to James Bond Island and Hong Island, then discover the famous Monkey Cave, viewpoints and waterfalls in the afternoon.During the morning you'll cast off on local longtail boats from Ban Hinrom Pier to explore the bay by sea. And you'll soon be surrounded by the famous emerald-topped karsts that give Phang Nga Bay its fame. You'll venture to Hong Island first, exploring the caves by canoe, then it's on to James Bond Island where we'll have the freedom to sail wherever we wish and even explore on land.Stop for a swim, then time for lunch at one of the best viewpoints in Phang Nga Bay, Samet Nangshe, where you'll dine with views from the terrace. Next stop will be ‘Monkey Cave', or Wat Suwan Khuha, home to the reclining Buddha – and lots of monkeys. Finally, you'll chill out and swim at Raman Forest waterfall in the jungle.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Highlights of Phuket Private Tour
Utflukter og dagsturer

Highlights of Phuket Private Tour

If you can tear yourself away from Phuket's beautiful beaches, you'll discover another side to the island. This private tour takes in the Sino-Portuguese style architecture of the old town, the famous Big Buddha statue, Wat Chalong temple and a taste of locally produced rum at the Chalong Bay distillery.It all kicks off with a guided walk along the famous Thalong Road – the historic heart of Old Phuket. Wandering by colourful colonial buildings and elaborate facades, you'll see a beautiful blend of east meets west in the of Sino-Portuguese style architecture that's found nowhere else in Thailand.At Nakkerd Hill, you'll visit the impressive Big Buddha statue for wow-factor views over southern Phuket before heading to the island's most revered monastery and temple at Wat Chalong. Finally, we round off with a tour and tasting session at a local distillery – producer of the award-winning Chalong Bay rum.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Møt elefanter på Phuket
Aktiviteter

Møt elefanter på Phuket

Et besøk på Green Elephant Sanctuary Park er en opplevelse der du føler at du gjør noe for dyr og miljøet på Phuket. Ikke bare kommer du nær jungelen mest imponerende dyr, du kan til og med hjelpe dem. Bli med når de skal mates, bades og dusjes.

Gratis kansellering
Språk:

de, en 

Med speedbåt til Phi Phi-øyene
Aktiviteter

Med speedbåt til Phi Phi-øyene

En reise til de berømte Phi Phi-øyene er nesten obligatorisk i Thailand, og en tidlig start gir deg muligheten til å oppdage øyenes skjønnhet uten å skulle omgås masse turister. Og med Monkey Beach, Viking Cave og Pileh Lagoon på programmet er du sikret en bra dag.

Gratis kansellering
Språk:

de, es, en, fr, it 

Snorkling ved Phi Phi-øyene
Aktiviteter

Snorkling ved Phi Phi-øyene

En reise til de berømte Phi Phi-øyene er nesten obligatorisk i Thailand. Og det finnes ikke noe mer stilfull måte å gjøre dette på enn med denne båtutflukten. Vi besøker de beste strendene på øyene der du kan svømme, snorkle og slappe av. Og med Monkey Beach, Viking Cave og Pileh Lagoon på programmet er du sikret en bra dag.Vi starter med et besøk i Maya Bay og stranden der filmen, The Beach, ble spilt inn. Den er omgitt av klipper på tre sider, noe som gjør det til et fantastisk stopp. Deretter drar vi til Monkey Beach, som har fått navnet sitt etter de nysgjerrige apene som holder til her.Vår favorittstopp er ved Pileh Lagoon – tårnhøye klipper omgitt av smaragdfarget vann, og du vil få god tid til en dukkert. Vi får servert en lunsjbuffé, og deretter kan du slappe av under solen eller snorkle og utforske korallrevene.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Kanopadling ved Phang Nga og Koh Khai med speedbåt
Aktiviteter

Kanopadling ved Phang Nga og Koh Khai med speedbåt

Grotter, mangroveskog og en flytende by – denne øyturen til Phang Nga Bay har alle ingrediensene for en perfekt dag. Vi kjører fra øy til øy, i alt fire, med speedbåt. På turen kan du snorkle i det glitrende vannet og prøve å padle i kano.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, fr 

Båttur i solnedgangen – Phuket
Aktiviteter

Båttur i solnedgangen – Phuket

En båttur fra Phuket er vakker når som helst på dagen, men når solen går ned i horisonten, blir atmosfæren magisk. Vi legger ut fra havna og tilbringer ettermiddagen med å svømme, snorkle og nyte alt vi passerer. Med utsikt over solnedgangen kan vi deretter nyte middag med den stjerneklare himmelen som et tak.Det begynner med en ettermiddag til havs – forestill deg en båt som sakte gynger på bølgene, snorkling i krystallklart vann og en dukkert for å avkjøle seg etter å ha nytt varmen på dekk. Alt dette kan du se frem til ettersom du får god tid til å ta det rolig og utforske Phuket kyst. Om bord er det store myke puter der du kan slappe av mens båten glir fremover.Når solen begynner å gå ned, venter en naturopplevelse av dimensjoner, du har parkettplass til solnedgangen. Men kvelden er ikke over selv om solen har gått ned, for det venter en god middag som du kan nyte under den stjerneklare himmelen.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Introduksjon til Phuket

Fargerik arkitektur, drømmestrender og mangroveskoger, det er ikke rart at Phuket er en av Thailands mest populære destinasjoner. Og takket være sitt kuperte terreng er den full av utsiktspunkter med episke panoramautsikter over hele øya og Andamansjøen. Det lille ekstra er den lekre thailandske gatematen som frister deg på hvert hjørne. Med så mange ting å gjøre er Thailands største øy den perfekte destinasjonen for en spesiell ferie.

De 6 beste aktivitetene i Phuket

1. Nyt utsikten fra Big Buddha-statuen

Dette er sannsynligvis den mest kjente attraksjonen på øya. Den 45 meter høye Buddhaen i Phuket er en av de største statuene i Thailand. Du må bare ikke gå glipp av den. Denne enorme strukturen dekket av hvit marmor er en severdighet som du umiddelbar kjenner igjen. Til tross for sin berømmelse, er den ikke så gammel – byggingen startet i 2002 og ble fullført utelukkende takket være donasjoner fra troende og besøkende. Gå opp de 94 trappetrinnene som tar deg til foten av den store Buddhaen og nyt utsikten. Herfra kan du se Kata Beach, Chalong Bay og til og med Phang Nga Bay. Og glem ikke å kjøpe en marmorflis, som hjelper til med å fullføre byggingen av dette hellige stedet.

2. Beundre den kinesisk-portugisiske arkitekturen i gamlebyen

En spasertur i hovedstadens historiske sentrum er en aktivitet du ikke må gå glipp av når du er i Phuket. Gamlebyens mest kjente gater er konsentrert til et kompakt område, så en rundtur tar ikke mer enn en halv dag. Vel fremme kan du beundre den kinesisk-portugisiske arkitekturen med pastellfargede rekkehus – vinduene i georgiansk stil er et fremtredende innslag – og overdådige villaer. Denne unike arkitekturen forteller om tiden da Phuket var et viktig sentrum for utvinning av tinn. Stilen blander geometriske innslag av europeisk arkitektur med estetikk og symbolikk av kinesisk kultur. Dette er et Instagram-vennlig sted, så ha kameraet ditt klart.

3. Gå deg vill blant markedsbodene på Thalang Road

På søndager våkner en av hovedgatene i Phukets gamleby, Thalang Road, til liv takket være sitt verdensberømte nattmarked. Markedet er kjent av lokalbefolkningen som Lard Yai, eller "stort marked", og det åpner sent om ettermiddagen og fortsetter til sent på kvelden. Fargerikt, fullt av liv og kaotisk, det er en fryd for alle sanser. Gaten er full av boder som selger alle typer produkter, alt fra t-skjorter til pyntegjenstander og fresende gatemat. Gateartister og musikere bidrar til den festlige atmosfæren.

4. Ta en tur til Phang Nga Bay

Blant aktivitetene i Phuket er en utflukt til Phang Nga Bay noe du ikke må gå glipp av. Uansett om du er på en kajakk eller om bord på en typisk thailandsk longtailbåt, kommer denne opplevelsen til å ta deg over øyer og kalksteinsformasjoner som stikker opp av vannet. Du passerer landskap som ser ut til å være hentet ut av en fantasifilm og har mulighet til å utforske den berømte James Bond-øya, historisk kjent som Khao Phing Kan. Området, som er en av de største nasjonalparkene i landet, er også kjent for sine mangroveskoger og spektakulære grotter, inkludert Wat Suwan Khuha, som skjuler en enorm statue av den liggende Buddhaen. Ikke glem å ta med badedrakt – du kommer ikke til å ville reise herfra uten et bad i det smaragdgrønne vannet.

5. Besøk de viktigste buddhistisk templene

I Phuket finnes det 29 buddhistiske templer spredd ut over øya. Vakre, fargerike og svært populære, disse hellige stedene tilbyr fantastiske innblikk i lokal kultur. Det mest kjente og viktigste tempelet er Wat Chalong, som ligger i utkanten av hovedstaden. Det ble bygget på 1800-tallet og er tilegnet de to munkene som ledet en sivil strid mot Triaden, en kinesisk kriminell organisasjon. Bygningen er oppdelt i tre etasjer og bevarer beinfragmenter av Buddha og er dekorert med bilder som forteller hans liv. Andre templer som er verdt et besøk er de i Wat Ko Sirey, på en liten øy utenfor vestkysten – du går inn i det via en bro – og Doi Thenimit, like ovenfor Patong-stranden.

6. Slapp av på de vakreste strendene i Phuket

Phuket er også et perfekt reisemål for å slappe av på himmelske strender. Fra de mest kjente og trange strendene til de skjulte og relativt ukjente, øya skjemmer deg bort med valgmuligheter. Patong er hovedstranden, livlig og alltid opptatt, men også et utmerket utgangspunkt for de som elsker dykking. Mindre trang er stranden i Kata Noi på sørvestkysten med klart vann for å ta lange svømmeturer. Laem Singh-stranden, lengre nordover, er omgitt av jungel og er også kjent som en kulinarisk hot spot. Sist, men ikke minst, Bangtao-stranden som passer for familier med små barn, takket være de store områdene, det rolige havet og nærliggende tjenester.