Reiser
til
Cala'n Forcat

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • TidsforskjellIngen tidsforskjell
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 93 500

Reiser til Cala'n Forcat

Cala'n Forcat

Familievennlige Cala'n Forcat har rolige badebukter og langgrunne strender for barn og snorkling. Dette lille feriestedet på Menorcas vestkyst har i tillegg mange aktiviteter og fornøyelser.

Cala'n Forcat henger nesten sammen med sine to nabobyer – Cala’n Blanes og Los Delfinos. Sammen har de tre et bra utvalg av butikker, barer og restauranter.

Trivelige badebukter

Takket være den skjermede beliggenheten er Cala'n Forcats strender små, men med rolig og langgrunt vann – perfekt for barn og snorkling. Cala'n Blanes har en litt større strand hvis du foretrekker det.

Perfekt for familien

I Cala'n Forcat finner du nesten alt for familieferien. Lekeplasser, minigolf og et badeland. De fleste restaurantene har barnemeny og lekeplass.

Nær Ciutadella

Det tar ca. 10 minutter med taxi eller leiebil til Menorcas tidligere hovedstad. Her finner du en blanding av trivelige brosteinsbelagte gater, mange severdigheter med moderne butikker og kaféer-

Forhåndbestill leiebil

Med leiebil kan du på en og samme dag rulle forbi valmueenger og beitende kuer, spise skalldyrlunsj i Ciutadelles gater, bade i en bortgjemt bukt og shoppe i hovedstaden Mahon. Større enn det er ikke Menorca. Du kan bestille leiebil for en eller flere dager hjemmefra.

Ferietilbud i/på Cala'n Forcat

Hotell - Cala'n Forcat

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Cala'n Forcat Vise alle hotell på Menorca