Reiser
til
Palma

Pris fra

...

Våre hotell

9 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 403 000

Reiser til Palma

Palma

I Palma de Mallorca finner du alt fra middelaldergater og adelspalasser til det absolutt siste innen mote og design. Her kan du velge og vrake blant trendy restauranter, tapasbarer og nattklubber. Palma passer like bra for en weekendreise som for en lengre reise. Du kan bo enkelt eller luksuriøst.

Sammen med byens rundt 400 000 innbyggere skaper de utallige turistene et fargerikt gatebilde. Her opplever du det mallorcanske hverdagslivet side om side med handel, kafékultur, gateartister og turistenes vandring mellom severdigheter og tapasbarer.

Shopping og museer

Du kan vandre langs strandpromenaden og inn i shoppingkvartalene rundt Via Sindicato, Borne og Plaza Mayor. Den kunstinteresserte kan ta en gallerirunde og besøke interessante museer som Es Baluard vid Paseo Mallorca eller Museu d’Art Espanyol Contemporani med verk av Picasso, Dali og Miró.

Vakker arkitektur

De gamle bydelene byr på et harmonisk skuespill av originale husfasader, adelspalasser, kirker og fredelige torg. For ikke å snakke om kjente, historiske minnesmerker som de arabiske badene og slottet Bellver med vakker utsikten. Vakrest av dem alle er den gotiske katedralen La Seu som ser ut som et eventyrslott når fasaden belyses om kvelden.

Nær stranden

Det finnes vidstrakte strender både øst og vest for byen. Det er bare å gå på lokalbussen, og en liten stund senre kan du ligge under en parasoll ved det klare vannet i Palmabukta. Det tar f.eks. bare 10 min med buss til stranden i Ca'n Pastilla. Leier du en sykkel kan du følge de fine sykkelveiene langs strandpromenaden og østover til Portixol. Det gamle fiskeværet er forvandlet til en trivelig bydel med uteserveringer, sandstrender og strandklubber.

Hotell for en hver smak og lommebok

TUIs hotellutvalg i Palma gir deg flere alternativ. Designhotellet Puro er en opplevelse i seg selv og ligger blant smågatene i La Lonja, den eldste delen av Palma. I området finnes det restauranter, tapasbarer og musikkbarer.

Utfluktstips

  • Markedet i Inka
  • Dragegrottene ved Porto Cristo
  • Vingårdstur med prøvesmaking

Bestill leiebil hjemmefra

Vil du oppdage dine egne favorittsteder på Mallorca? Du kan leie bil gjennom oss for en eller flere dager, og kjøre rundt på egen hånd blant badebukter, vingårder og små fjellandsbyer.

Både charter og rutefly

I sommerhalvåret er det høysesong på Mallorca og da kan du fly hit med våre komfortable charterfly på mindre enn fire timer. I tillegg kan du hele året velge våre pakkereiser med hotell, rutefly og fleksibel reiselengde. Mallorca passer både for en langweekend og når du vil være noen ekstra dager. Om vinteren har vi ingen nordiske guider på øya, men du kan alltid kontakte vårt onlinesenter via TUI-appen, telefon, e-post eller SMS.

Bestill et cruise til Palma de Mallorca

Med TUI kan du også dra på cruise til Palma de Mallorca. Å dra på cruise er en komfortabel måte å feriere på, og du får se flere reisemål på en og samme reise. På et cruise til Palma de Mallorca får du en utmerket blanding av severdigheter, shopping og fantastisk mat. Trendy restauranter, tapasbarer og nattklubber gjør at det finnes noe for alle. En kort busstur fra byen finner du de vidstrakte strendene og Palmabuktens klare vann. Her kan du se alle TUIs cruise i Middelhavet

Ferietilbud i/på Palma