Hotell Kapp Verde

Her finner du vårt utvalg av hotell på Kapp Verde. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Kapp Verde alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene på Kapp Verde

Leter du etter det beste hotellet på Kapp Verde for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell på Kapp Verde.

Familiehotell på Kapp Verde

TUI har flere familiehotell på Kapp Verde som passer perfekt for både store og små! Riu Palace Santa Maria har noe for hele familien, som totalt fem basseng, badeland, all inclusive og TUI Kids Club. Melia Dunas Beach Resort, som i tillegg til barnebasseng har en lekeplass og en internasjonal barneklubb, er også et godt utgangspunkt for familieferien!

De beste hotellene for voksne på Kapp Verde

Er du ute etter et voksenhotell på Kapp Verde, kan vi anbefale TUI Blue Cabo Verde. Her er det basseng, treningsrom, spa med parbehandlinger og mange andre aktiviteter. Hotellet ønsker gjester fra 16 år velkommen.

Hotell med badeland på Kapp Verde

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Badeland er moro for alle aldre, og et tips til et hotell med badeland på Kapp Verde er Riu Palace Santa Maria. Med fem basseng, badeland, all inclusive, lekerom, barneklubb, spa og sportsaktiviteter, er alt familien trenger her!

Billige hotell på Kapp Verde

Hvis du er ute etter et billigere opphold på Kapp Verde, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her.