Hotell Malaga

Her finner du vårt utvalg av hotell i Malaga. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Malaga alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene i Malaga

Leter du etter det beste hotellet i Malaga for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell i Malaga.

Familiehotell i Malaga

Hotell trenger ikke bare bety overnatting. Store og små kan nemlig ha det veldig gøy på et familievennlig hotell! Er du ute etter et familiehotell i Malaga, kan vi anbefale Soho Boutique Las Vegas. Hotellet har et stort basseng og ligger like ved stranden!

De beste hotellene for voksne i Malaga

Er du ute etter et hotell for voksne i Malaga? Da kan vi anbefale Palacio Solecio, som er et luksuriøst boutiquehotell i et palass fra 1800-tallet. Et annet godt tips er Soho Boutique Castillo de Santa Catalina, som er et sjarmerende hotell perfekt for par!

Billige hotell i Malaga

Hvis du er ute etter et billigere opphold i Malaga, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Du kan også se våre restplasser til Malaga. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været i Malaga.