Reiser
til
Marrakech

Pris fra

...

Våre hotell

11 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Pizzaca. 50,-
  • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDirham (MAD)
  • Tidsforskjell-1 time
  • HovedstadRabat
  • SpråkArabisk
  • Befolkningca. 929 000

Reiser til Marrakech

Marrakech

Gå inn i en verden som vibrerer av folkeliv, dufter og farger. I Marrakech kan du drikke myntete og handle keramikkfat, spise godt og se utover Djemaa el Fnaa-toget fra en takterrasse i solnedgangen. Kombiner shopping og opplevelser med avkobling på hotell med fine bassengområder. Du kan fly direkte med TUI til eventyrbyen.

Marrakech kalles "den rosa eventyrbyen" takket være de pudderrosa murene av sandstein som innrammer den. Byen ble grunnlagt allerede på 1000-tallet av ørkenfolket berberne og ligger et stykke inn i ørkene, ved foten av den mektige fjellkjeden Atlas.

Gjøglernes torg

Innenfor murene skjuler det seg et sjarmerende mylder av smug og torg i medinaen – gamlebyen. Høye minareter og palasskupler rager over trange ganger der det selges gull, krydder og messingfat. På det berømte torget Dhemaa el Fna, Gjøglernes torg, sitter spåkoner, slangetemmere og eventyrfortellere side om side. Over hele torget dufter det fra hundrevis av matboder som serverer street-food på løpende bånd. Innenfor murene ligger også den vakre Koutobiamoskéen, et 77 meter høyt landemerke hvis du går deg vill.

Shopping i labyrinter

Medinaens trange gater kantes av hauger med krydder, nyfargede tepper i alle farger og sølvfargede lamper med magisk lys. Alle som har lært seg å prute kan se frem til en morsom dag. Husk å beregne plass i bagasjen til alt du handler.

Byens grønne lunger

Forlater du mylderet i medinaen finner du moderne franskinspirerte vill- og hotellområder med bassenger og golfbaner. Den nye bydelen Guéliz har mange trendy butikker, luksuriøse restauranter og frodige grønne parker. En av dem er den velkjente Jardin Majorelle som eies av designeren Yves Sain Laurent. Hagen er et perfekt sted for å ta igjen pusten etter en dag i medinaen.

Slapp av på hotellet

Hotellene våre har basseng og solterrasser der du kan slappe av mellom slagene. Du kan bo sentralt i Marrakech på vårt fine TUI Blue Medina Gardens eller like utenfor, med bra kommunikasjon inn til byen.

Spis godt i Marrakech

Vi anbefaler deg å prøve marokkanske spesialiteter som kjøttgryter og couscous eller sprø butterdeigpirogere. I Marrakech finnes det også mange førsteklasses restauranter med fokus på det franske kjøkkenet. I tillegg finnes det en mengde matboder med rykende varme krydderpølser og vegetariske dumplings.

Ferietilbud i/på Marrakech