Reiser
til
Nissi Beach

Pris fra

...

Våre hotell

11 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra Ayia Napa
  • Pizzaca. 110,-
  • Øl (50cl)ca. 25,-
  • 1 liter vannca. 13,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell+1 time
  • HovedstadNicosia
  • SpråkGresk, tyrkisk
  • Befolkning1 170 000

Reiser til Nissi Beach

Nissi Beach figurerer ofte på topplister over verdens fineste strender. Her ved den perlehvite stranden kan du bo på vårt TUI Family Life med barneklubber, sportsaktiviteter og Kypros' største bassengområde. Det er dessuten bare noen kilometer til Ayia Napas restauranter og shopping.

Like utenfor Ayia Napa ligger feriestedet Nissi Beach som er bygget opp rundt stranden med samme navn. Et par av våre hoteller ligger på eller i nærheten av stranden, andre ligger langs kysten et par kilometer fra sentrum.

Strand i verdensklasse
Nissi Beach-stranden er ikke bare vakker, den har også fått utmerkelsen EUs Blue Flag for rent og klart vann. Den er stor nok til vannaktiviteter, strandkafeer og solentusiaster og vasser du ut til den lille øya der vannsportsenteret ligger har du fin utsikt inn mot stranden.

Restauranter på rekke og rad
Nissi Avenue er hovedgaten som strekker seg herfra og gjennom hele Ayia Napa. Kveldslivet i området rundt Nissi Beach er rolig og avenyen kantes med uteserveringer og restauranter med mange ulike smaksretninger. På flere av restaurantene finnes det plass der barna kan leke og på noen av barene er det av og til levende musikk. Lokalbussen inn til Ayia Napa går til sent på natten.

UtfluktstipsBytur til Larnaka med severdigheter og shopping Vandring i de vakre Troodosfjellene
* Snorkeltur i krystallklart vann

Oppdag øya med leiebil
Vil du heller utforske øya på egen hånd gir guidene deg tips til turer på egen hånd med leiebil. Kypros vakre natur, pittoreske landsbyer og ulike severdigheter er vel verdt et besøk. Du kan bestille leiebilen hjemmefra.

Ferietilbud i/på Nissi Beach

Hotell - Nissi Beach

11 hotell

Vis alle hotell (11)