Hotell Zakynthos

Her finner du vårt utvalg av hotell på Zakynthos. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Zakynthos alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene på Zakynthos

Leter du etter det beste hotellet på Zakynthos for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell på Zakynthos.

Familiehotell på Zakynthos

Er du ute etter et familiehotell på Zakynthos, kan vi anbefale SplashWorld-hotellet Aqua Bay. Her er det badeland og moro for hele familien! Et annet familievennlig hotell på Zakynthos, er Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa som ligger i Tragaki.

De beste hotellene for voksne på Zakynthos

Er du ute etter et hotell for voksne på Zakynthos? Da kan vi anbefale de to TUI Blue For Two-hotellene TUI Blue Zante Maris og TUI Blue Caravel i Tsilivi. Begge hotellene ønsker gjester fra 16 år velkommen.

Hotell med badeland på Zakynthos

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Badeland er moro for alle aldre, og et tips til et hotell med badeland på Zakynthos er SplashWorld-hotellet Aqua Bay i Tsilivi.

Billige hotell på Zakynthos

Hvis du er ute etter et billigere opphold på Zakynthos, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Zakynthos. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været på Zakynthos.