TUIs Trygghetspakke

- kostnadsfritt til høsten 2021

Å kunne reise igjen er det mange som lengter etter akkurat nå. Derfor fortsetter vi å tilby TUIs Trygghetspakke kostnadsfritt i store deler av 2021, noe som har blitt satt stor pris på takket være fordeler som gebyrfrie endringer og åpent kjøp. Først på avreiser etter den 31. oktober 2021 går vi tilbake til ordinærpris for dette tillegget.

OBS! TUIs Trygghetspakke (Endrings- og avbestillingsbeskyttelsen) må bestilles samtidig som du bestiller reiser!

Endrings- og avbestillingsbeskyttelse

Endrings- og avbestillingsbeskyttelse gir deg retten til å endre reisen - dvs. dato, reisemål eller hotell - et valgfritt antall ganger frem til 14 dager før avreise. Den nye avreisedatoen må da ikke være mer enn seks måneder før eller etter den opprinnelige reisen.
Du har også rett til å avbestille reisen hvis du skulle bli syk, mot fremvist legeerklæring. I tillegg får du Prisgaranti Plus og mange andre fordeler som du kan lese mer om på vår side om TUIs Endrings- og avbestillingsbeskyttelse.
Dette koster 0,- for avreiser til og med 31. oktober 2021. Deretter koster tillegget 199–399,- avhengig av reisens pris.

Åpent kjøp

Åpent kjøp gjelder fra da du bestiller reisen til 60 dager før avreise. Du må fortsatt betale depositumet inntil 5 dager etter at du har bestilt reisen. Dersom du skulle angre deg, og det er minst 60 dager igjen til avreise, får du tilbake det innbetalte beløpet minus en administrativ kostnad på 300,- per person.

Vilkår for TUIs Trygghetspakke

  • Gjelder for reiser med charterfly (pakkereiser og kun fly).
  • Ved endring av reisen, må den nye reisen også være en pakkereise eller kun fly med charterfly
  • Gjelder ikke for weekendreiser, cruise og reiser du pakker selv
  • Booker du om til en reise med høyere pris, betaler du kun prisdifferansen. Ønsker du å booke om til en reise med lavere ordinærpris enn på din opprinnelige reise, får du tilbake prisdifferansen. Hvis reisen du booker om til er en rabattert reise, vil du ikke få denne rabatten, men må betale ordinær pris på den nye reisen.
  • For utflukter og andre tillegg til den opprinnelige reisen, gjelder vanlige endrings- og avbestillingsregler
  • Tilbudet gjelder kun for nye bestillinger f.o.m. 4. mai 2020
  • Kontakt kundeservice for å endre reisen på tlf 67 11 50 00

COVID CARE

I tillegg til dette tilbyr vi også COVID CARE kostnadsfritt til alle som reiser i perioden 11. juni 2020 – 31. oktober 2021 og har bestilt en reise med charterfly. Les mer om Covid Care her