TUIs Trygghetspakke

- uten ekstra kostnad

Å kunne reise igjen er det mange som lengter etter akkurat nå. Derfor har vi lansert en Trygghetspakke, slik at du uten bekymring kan bestille en reise hos oss. Endrings- og avbestillingsbeskyttelsen er inkludert, og du kan endre dato og reisemål nær avreise. Og kanskje det aller beste - du har åpent kjøp frem til 60 dager før avreise!

OBS! TUIs Trygghetspakke (Endrings- og avbestillingsbeskyttelsen) må bestilles samtidig som du bestiller reiser!

Endrings- og avbestillingsbeskyttelse

Vi spanderer endrings- og avbestillingsbeskyttelsen, verdi 199–399,-. Det gir deg retten til å endre reisen - dvs. dato, reisemål eller hotell - et valgfritt antall ganger frem til 14 dager før avreise. Du har også rett til å avbestille reisen hvis du skulle bli syk. I tillegg får du Prisgaranti Plus og mange andre fordeler som du kan lese mer om på vår side om TUIs Endrings- og avbestillingsbeskyttelse.

Åpent kjøp

Åpent kjøp gjelder fra da du bestiller reisen til 60 dager før avreise. Du må fortsatt betale depositumet inntil 5 dager etter at du har bestilt reisen. Dersom du skulle angre deg, og det er minst 60 dager igjen til avreise, får du tilbake det innbetalte beløpet minus en administrativ kostnad på 300,- per person.

Vilkår for TUIs Trygghetspakke

  • Gjelder for pakkereiser med charterfly
  • Ved endring av reisen, må den nye reisen også være en pakkereise med charterfly
  • Gjelder ikke for weekendreiser, cruise og reiser du pakker selv
  • Booker du om til en reise med høyere pris, betaler du kun prisdifferansen. Har den nye reisen en lavere pris, får du ikke tilbake prisdifferansen.
  • For utflukter og andre tillegg til den opprinnelige reisen, gjelder vanlige endrings- og avbestillingsregler
  • Tilbudet gjelder kun for nye bestillinger f.o.m. 4. mai 2020
  • Kontakt kundeservice for å endre reisen på tlf 67 11 50 00

COVID CARE

I tillegg til dette tilbyr vi også COVID CARE kostnadsfritt til alle som reiser i perioden 11. juni – 31. desember 2020 og har bestilt en reise med charterfly. Les mer om Covid Care her