Gavekort

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene.

Andre spørsmål

Hva gjør jeg når jeg har kjøpt et gavekort via e-post, men ikke mottatt det?

Noen ganger kan en e-post havne i søppelpost – avhengig av hvilke innstillinger som gjelder for din e-post. Sjekk derfor om gavekortet har havnet i søppelpost.

Hvis du fortsatt ikke finner gavekortet, kan du ta kontakt med kundeservice. Vi trenger da transaksjonsnummeret som står på kvitteringen du fikk da du kjøpte gavekortet, med den informasjonen kan vi sende et nytt elektronisk gavekort til deg.

Hvis du har mottatt et gavekort som refusjon for en innstilt reise, og ikke finner det i din innboks, kan du ta kontakt med oss på telefon. Ha ditt bestillingsnummer for reisen tilgjengelig da vi trenger det for å spore gavekortet.

Hva skal jeg tenke på ved kjøp av gavekort fra tredjepart?

Ved kjøp av gavekort fra en tredjepart er det viktig at du først kontrollerer at gavekortet er gyldig. Dette kan du gjøre her. 

Tenk på at du skal ha gavekortet i din besittelse og at du selv er ansvarlig for betalingen av din reise. Vær ekstra oppmerksom ved kjøp av gavekort fra en tredjepart når TUI har stengt og ikke kan bekrefte gyldigheten. 

Hvordan betaler jeg med gavekort?

Våre gavekort kan brukes som betaling på alle våre reiser. Betaler du mindre enn kortets verdi vil det resterende beløpet forbli på kortet. Gavekortene er ikke personlige og kan gis bort. 

Du kan enkelt betale din reise med gavekort på myTUI eller ved å kontakte oss på telefon. Betaler du via myTUI vil det være mulig å betale reisen med opp til to gavekort, ønsker du å betale med mer enn to gavekort må du kontakte vår kundeservice.

Gavekort kan ikke brukes som betalingsmiddel på reisemålet, på utflukter eller kjøp av tilleggsprodukter som tax free eller setereservasjon.

For å sjekke saldo på gavekortet og hvor lenge det er gyldig, les mer her.

Hvor lenge er gavekortet gyldig?

Våre elektroniske gavekort er gyldige i 3 år. Utløpsdato står markert på SMS/e-post bekreftelsen som du får ved bestilling. Gavekortets gyldighet kan ikke forlenges. 

Sjekk kortets gyldighet her. 

Kategorier

Sjekk kategoriene nedenfor for å finne svar på det du lurer på

Fant du ikke svaret?

Vi er alltid her for å hjelpe deg. Enten om du vil bestille en reise eller det er noe du lurer på før, i løpet av eller etter din reise. Ta kontakt med oss her.

Kontakt oss