Bærekraft er viktig for oss i TUI. Vi jobber med bærekraftspørsmål i alle hotellsamarbeid for at du som gjest skal føle at det er trygt å reise med oss.

Mer enn halvparten av våre nordiske kunder bor på bærekraftsertifiserte hotell. De fleste av disse er sertifisert ifølge kriteriene i Travelife. Det betyr at de har en bærekraftig politikk, beskytter sine ansattes rettigheter, følger miljø- og arbeidsloven og overvåker sin innvirkning på klima og miljø ved å måle og redusere avfall, energi- og vannbruk.

Vi oppfordrer våre hotellpartnere til å jobbe i henhold til en standard godkjent av Global Sustainable Tourism Council (GSTC) som Travelife, EarthCheck og Green Key. Nedenfor finner du hotellene i vårt program som er sertifisert av Travelife, EarthCheck og Green Key. Dette innebærer at hoteller i ekstern revisjon har vist blant annet at de måler og reduserer avfall, energi og vannforbruk, og at de tar ansvar for sitt personale, beskyttelse av barn og engasjerer seg i lokalsamfunnet.

Her kan du lese mer om Travelifes, EarthCheck , Green Key og GSTCs kriterier. Kort sagt, å velge et bærekraftig sertifisert hotell er å gjøre et mer aktivt valg!