Reiser
til
Boston

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Gjennomsnittspris
  • 1,5 liter vannca. 15,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsforskjell-5/-9 timer
  • HovedstadWashington D.C
  • SpråkEngelsk
  • Befolkningca. 675 000

Reiser til Boston

Boston

I Boston kan du vandre gjennom USAs historie og oppleve den moderne amerikanske kulturen med spennende restaurantliv, variert shopping, baseball og selvfølgelig en rekke barer. Om sommeren har byen ofte sol og om høsten kan du se New Englands berømte høstløv.

Til forskjell fra New Yorks rutenettgater minner Bostons gater mer om de europeiske byene der gatene bare har vokst frem etterhvert. I Boston møtes det historiske og moderne, og historiemuseer avløses av moderne kunstsamlinger og trendy restauranter.

Kunst, jazz og baseball

Boston har blitt kalt Athens of America takket være de mange universitetene og det utbredte kultur- og fornøyelseslivet. Her finner du i tillegg til teatre, jazzklubber også Museum of Fine Arts, en av verdens mest betydningsfulle samlinger med 500 000 kunstverk, og i tillegg har Boston en bar for enhver anledning. Vil du oppleve en amerikansk baseballkamp er det få arenaer som slår Fenway Park og byens stolthet – Red Sox.

Foodtrucks, blåskjellsuppe og Chinatown

Mange av Bostons menyer består av fisk- og skalldyr som fanges langs kysten av New England. Lokale spesialiteter er hummer, torsk og blåskjellsuppe. I North End og Chinatown tar de vare på de italienske og asiatiske innflytelsene og skaper menyer som er unike for Boston. På Faneuil Hall Marketplace kan du i tillegg finne flere små spisesteder og foodtrucks – perfekt for "lunch on the go".

Revolusjonær historie

Ettersom Boston er en av landets eldste byer har det skjedd mye her. Du kan gå tur gjennom historien på Freedom Trail som tar deg forbi noen av de viktigste historiske severdighetene. Alt fra møtehuset der frøet til den amerikanske revolusjonen ble plantet til kirkegården der revolusjonærer som Paul Revere og Samuel Adams ble begravet. Du kan også rusle gjennom Boston Common som en gang var beitemark for de første bosetternes dyr, men som i dag er en av landets eldste byparker.

Ferietilbud i/på Boston

Hotell - Boston

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Boston Vise alle hotell på USA