Reiser
til
Western Cape

Pris fra

...

Våre hotell

4 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Fakta

Vis alle fakta
  • Tidsforskjell+ 1 (sommer 0)
  • HovedstadPretoria
  • SpråkEngelsk, afrikansk og mange lokale språk
  • Befolkning57,7 mill

Reiser til Western Cape

Western Cape

I den naturskjønne Western Cape-provinsen ligger mange av Sør-Afrikas høydepunkter: Cape Town, Table Mountain og vindistriktene. Her finner du opplevelser og aktiviteter for naturelskere, dyreelskere, eventyrere og livsnytere.

Western Cape ligger i det sørvestlige hjørnet av Sør-Afrika og har en kystlinje både mot Det indiske hav og mot Atlanterhavet. Her finner du Kapp det gode håp og Kapphalvøya. Med TUI kan du bo i Cape Town og ta utflukter til Stellenbosch vindistrikt - eller omvendt.

Cape Town, Vingårder and Garden Route

Cape Town har et dramatisk landskap der høye fjell rammer inn byen. Du har den beste utsikten hvis du tar taubanen opp til det berømte Table Mountain. Metropolen Cape Town har et populært havneområde, Waterfront, hvor det myldrer av restauranter og butikker. Og kanskje det mest karakteristiske av alt: Boulders Beach som er full av pingviner. På vei inn til Cape Town ligger det vingårder hvor du kan prøvesmake vin av høy kvalitet. Det er også her Garden Route starter - en av verdens vakreste bilruter som tar deg forbi sanddyner, frodige daler og små kystsamfunn, som østersbyen Knysna. Lei bil hjemmefra og legg opp din egen rundtur.

Safari og hvalsafari

Å bli med på safari og møte dyreliv som løver, elefanter og nesehorn er et must når du besøker Sør-Afrika. På Western Cape er det Aquila Game Reserve hvor du kan se de fem store, med litt flaks. Hvis du er mer interessert i marine liv, kan du ta en hvalsafari. Vestkysten av Sør-Afrika er et av verdens beste steder for marine opplevelser. Her kan du se gigantiske knølhval hoppe mellom bølgene eller se en levende hvithai.

Velg et reisemål

På disse reisemålene kan du lese mer om Western Caps strender, byer, severdigheter og beste hotell.
Cape Town - strender, shopping og gourmetrestauranter finner du i byen, som rangerer høyt på topplister over verdens vakreste beliggenhet blant storbyer.
Stellenbosch - Sør-Afrikas mest berømte vindistrikt med et idyllisk grønt landskap og fine golfbaner.
False Bay - surfeparadis i en bukt ved Atlanterhavet, en times kjøretur fra Cape Town.

Ferietilbud i/på Western Cape