Reiser
til
False Bay

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Estimert gjennomsnitt
  • Enkel middag:ca 140,-

Fakta

Vis alle fakta
  • Tidsforskjell+ 1 (sommer 0)
  • HovedstadPretoria
  • SpråkEngelsk, afrikansk og mange lokale språk
  • Befolkning4 524 000

Reiser til False Bay

False Bay

False Bay i Cape Town strekker seg som en gigantisk C langs den afrikanske kysten sørøst for Table Mountain, og er et perfekt reisemål å oppdage med leiebil. Besøk vingårder, speid etter hvaler, vandre ved Kapp det gode håp, finn den beste surfebølgen i Muizenberg, heng med pingviner på Boulder's Beach og ta postkort-vakre bilder av endeløse sandstrender.

Hotellene i False Bay ligger både langs bukten og i innlandet. Her kan du velge å bo i roligere omgivelser mens du har grei avstand til Cape Towns storbypuls og mange severdigheter.

Fiskebyen Kalk Bay

I det venstre hjørnet av False Bay finner du den pittoreske fiskebyen Kalk Bay som de siste årene har blitt hipt og litt trendy med mange kafeer og koselige bistroer. Her kan du spise på fine fiskerestauranter og nyte ferskfanget fisk og sjømat, eller spasere langs havnen og se når fiskebåtene kommer inn med dagens fangst. Langs Kalk Bays shoppinggate ligger restauranter, flere kunstgallerier, vintage bokhandlere og antikvitetshandlere. Ikke gå glipp av den instagramvennlige sandstranden St James Beach med de fargerike badstuene rett utenfor Kalk Bay.

Surfernes paradis - Muizenberg

Kun en kort tur fra Kalk Bay finner vi et av de høyest rangerte surfeparadisene i Sør-Afrika - Muizenberg. Herfra strekker stranden seg 40 km langs False Bay helt til Helderberg-regionen. Surfere fra hele verden kommer hit for å finne den beste bølgen og nybegynnere i alle aldre kommer for å lære å surfe. I Muizenberg er tempoet avslappet, og overalt i byen kjennes vibber av surfekulturen. Spaser langs strandpromenaden Surfer's Corner, slå deg ned på en av kafeene, nyt folks liv og handle i surfebutikker.

Vinprodusenter, fotturer og topp restauranter

Sør-Afrika er kjent for sine fine viner. Ikke gå glipp av et besøk i en vingård når du besøker Sør-Afrika. Her er mange skjulte perler som vinmarkene i Somerset West. Somerset West-området tilbyr også topp restauranter, mikrobryggerier, golfbaner og flotte turstier.

Pingvinene på Boulders Beach

Ta en tur til stranden Boulders Beach som ligger i en av Sør-Afrikas eldste byer Simon's Town. Dette er stedet med wow-faktoren. I tillegg til den vakre sandstranden med steiner og sand, er det en pingvinkoloni her - side om side. Både solselskere og pingviner trives her. På stranden har de sørafrikanske pingvinene sitt hekkeområde, så hvis du er heldig kan du også se små bedårende pingvinunger som gynger frem og tilbake. Området har mange turstier og er også et beskyttet naturområde og tilhører verdensarven Table Mountain National Park.

Ferietilbud i/på False Bay