Reiser
til
Stellenbosch

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Estimert gjennomsnitt

Fakta

Vis alle fakta
  • Tidsforskjell+ 1 (sommer 0)
  • HovedstadPretoria
  • SpråkEngelsk, afrikansk og mange lokale språk
  • Befolkning57,7 mill

Reiser til Stellenbosch

Stellenbosch

Den idylliske byen Stellenbosch lokker livsnytere med forkjærlighet til god mat og fine viner. Utenfom vinbarer og gourmetrestauranter er det flere enn 150 vingårder å besøke i nærheten. Vil du ha enda mer ut av ferien er det kun fem mil til Cape Town med alle sine severdigheter.

Stellenbosch - nær Cape Town - er en av landets vakreste steder, grunnlagt av nederlendere på 1600-tallet. Velbevarte hvite bygninger i ulike stil-epoker fra flere hundre år tilbake pryder bybildet. Gater og boulevarder omringes av gamle eiker og restaurantlivet i universitetsbyen er levende og det kryr av bra kroer. Byen er lett tilgjengelig og perfekt å utforske til fots.

Vingårder og vakker utsikt

Stellenbosch er et av Sør-Afrikas fremste vindistrikt med fler enn 150 vingårder. Lei en bil og velg en av fem ulike vinruter i området. Kjør i eget tempo og nyt utsikten over vingårdene og de majestetiske fjellene i bakgrunnen. Du kan ta en dagstur med miks av vinsmaking, prøvesmaking av ost og sjokolade, og vandringer i naturen. Det er også guidede vinturer med buss eller sykkel. Den som vil kan ta en golfrunde eller teste paragliding over det vakre landskapet.

Dagstur til Cape Town

Kun 45 minutters bilreise fra Stellenbosch ligger Cape Town med severdigheter som Taffelberget, Robben Island og pingvinene ved Boulder's Beach. Uansett om du tar en tur på egen hånd eller velger en guidet tur så er en utflukt til Cape Town vårt beste tips for å få maksimalt ut av opplevelsene på ferien din i Sør-Afrika.

Golf og fotturer

Vil du toppe ferien med en golfrunde er det tre 18-hulls golfbaner å velge mellom i Stellenbosch. Et lite stykke utenfor byen er det enda flere å velge i mellom. I naturreservatet Jonkershoek er det mange fine turstier.

Ferietilbud i/på Stellenbosch

Hotell - Stellenbosch

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Stellenbosch Vise alle hotell på Western Cape