Reiser
til
Blue Bay

Pris fra

...

Våre hotell

2 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Anslått gjennomsnitt
  • Enkel middagCa. kr. 130,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMauritisk rupi (MUR)
  • Tidsforskjell+3 timer
  • HovedstadPort Louis
  • SpråkEngelsk, fransk
  • Befolkning1 263 000

Reiser til Blue Bay

Blue Bay

Reis til Blue Bay på Mauritius på en deilig sol- og badeferie. Her er hovedattraksjonen stranden Blue Bay Beach og Blue Bay Marine Park med sitt turkisblå vann, den hvite sandstranden og det spennende livet under vann. På praktisk avstand ligger den lille byen Mahebourg med restauranter, folkeliv og shopping.

Blue Bay ligger på sørøstkysten av Mauritius nær flyplassen og den lille byen Mahebourg. Atmosfæren er avslappende og besøkende kommer hit for å sole seg, svømme og oppleve den fantastiske undervannsverdenen i bukten Blue Bay.

Blue Bay - en av de blåeste lagunene

Det sies at Blue Bay er en av Mauritius blåeste laguner med sitt krystallklare turkise vann. Her er sandstranden lys og omgitt av store casuarintrær. Det krystallklare, rolige vannet gjør at du har perfekte forhold for snorkling, dykking og turer med glassbunnbåter. Dykk ned under havoverflaten og oppdag Mauritius fantastiske undervannsverden med fargerike fisk og vakre koraller. Her kan du finne Nemo! Populære Blue Bay Marine Park er et naturreservat (undervannsområde) med et av landets største og best bevarte korallrev. I Blue Bay kan både store og små utforske livet under vann.

Flyspotting på Blue Bay Beach

Bare få minutter fra Blue Bay Beach ligger flyplassen. Stranden er et perfekt sted for deg som liker å spotte fly og ønsker å se store passasjerfly på nært hold når de nærmer seg stranden.

Folkelivet i Mahebourg i praktisk avstand

Når du vil bytte late dager med sol og bad mot litt folkeliv, er den litt søvnige lille byen Mahebourg i praktisk nærhet. I den lille kystbyen er tempoet rolig. Besøk det lokale markedet og ta en tur til et av byens museer. Se hvordan fiskerne legger til kai i havnen med trebåtene sine. Det er også shoppingmuligheter, lokale spisesteder, velsmakende gatemat og fiskerestauranter som serverer dagens fangst her. Sett deg på en kafé, sipp på en fersk kokosnøtt eller prøv den lokale snacksen gato merveille, en deig som serveres med tomatchutney.

Se deg rundt på Mauritius

Mauritius er en fargerik og mangfoldig øy, med fantastisk dykking og snorkling, vakre strender, vidstrakte sukkerrørplantasjer, tropisk regnskog og sjarmerende franske kolonibyer. Befolkningen har røtter i Afrika, Europa og Asia, noe som har skapt en herlig blanding av kulturer.

Ferietilbud i/på Blue Bay