Hotell Malta

Her finner du vårt utvalg av hotell på Malta. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Malta alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene på Malta

Leter du etter det beste hotellet på Malta for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell på Malta.

Familiehotell på Malta

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Store og små kan nemlig ha det veldig gøy på et familievennlig hotell. Er du ute etter et familiehotell på Malta, kan vi anbefale db Seabank Resort + Spa, db San Antonio Hotel & Spa og Radisson Blu Resort & Spa Golden Sands. Alle tre hotellene har separate barnebasseng, lekeplass og internasjonal barneklubb.

De beste hotellene for voksne på Malta

Er du ute etter et hotell for voksne på Malta? På Malta har vi flere hotell godt tilpasset for voksne som reiser uten barn. Vi kan anbefale det femstjerners hotellet The Palace, Marina Hotel Corinthia Beach Resort som har spa, casino og restauranter, og det moderne boutiquehotellet The George Urban Boutique Hotel.

Billige hotell på Malta

Hvis du er ute etter et billigere opphold på Malta, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Malta. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været på Malta.