Reiser
til
Reykjavik

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Fakta

Vis alle fakta
  • HovedstadReykjavik
  • SpråkIslandsk
  • Befolkning30 000

Reiser til Reykjavik

Reykjavik

I Reykjavík er øyas historie alltid nær. På Nasjonalmuseet kan du se sverd og sølvskatter, men også moderne islandsk kunst. Det gamle havnekvartalet er renovert og her finnes det fullt av kafeer og kunstgallerier.

Det moderne nordiske kjøkkenet

Takket være den nordiske mattrenden har det dukket opp flere spennende restauranter i Reykjavik, med menyer som henter inspirasjon fra tradisjonelle islandske råvarer og matlagingstradisjoner.

Musikk, fornøyelser og severdigheter

Det finnes mange barer og klubber med live musikk. En attraksjon er også konsertsalen Harpa der det islandske symfoniorkesteret holder til og Hallgrímskirkja. Begge eksempler på den nyskapende islandske arkitekturen. Hallgrímskirkja troner over byen og det høye tårnet kan sees så langt som 20 km fra Reykjavik.

Varme kilder og fossefall

Island er kanskje ikke kjent for sol og bading, men en dukkert i en varm kilde eller et besøk i et av Reykjaviks klassiske badehus er en viktig del av islandsk kultur. De fleste badehus har utendørsbassenger, iskar og badestamper, heitir pottar, som det heter på islandsk. Har du mulighet, bør du ikke gå glipp av naturen som ligger rett utenfor Reykjavik. Nasjonalparken Tingvalla og den store fossen Gullfors ligger bare et par timer unna med bil.

Reis til Reykjavik med TUI

Våre reiser til Reykjavik går med rutefly, noe som betyr at reiselengden er fleksibel. Vi har ingen guider her, men i løpet av reisen kan du kontakte TUI Service Center via TUI-appen, Min side, SMS eller telefon.

Ferietilbud i/på Reykjavik