Handlevogn
Kos
Kos

Hellas

Ting å gjøre i Kos

Med eldgamle arkitektoniske ruiner, fantastiske klipper, hvite sandstrender med rolig vann og middelalderslott som ruger over kystlinjen, er Kos en fantastisk øy med et variert landskap. Det varierte landskapet er perfekt for friluftsaktiviteter. Mens sørområdet Kardamena preges av turistanlegg, er både Kamari i sørvest og Mastihari i nord overveiende urørte og fredelige stranddestinasjoner. Vannet er ideelt for snorkling, dykking på grunner og turer på padlebrett, på Kos kan du rett og slett velge og vrake i vannaktiviteter. De som foretrekker fast land under føttene, kan med fordel trekke opp på de høye klippene og nyte utsikten over havet.

Opplevelser i Kos

14  Resultat
Utflukter og dagsturer
Nisyros Special

Hvis det er en ting du bør oppleve mens du er på Kos, er det den vulkanske naboøya Nisyros. Når vi har lagt til i den sjarmerende havnen i Mandraki, øyas hovedby, går vi til den gamle landsbyen Nikia som ligger på kanten av Stefanos-krateret. Gå deg vill i labyrinten av brosteinsbelagte gater eller finn deg et sted nær kraterkanten og føl varmen. Etterpå går vi tilbake til Mandraki. Se små sukkerbithus i denne amfiteaterbygde byen som ligger i skyggen av slottet og klosteret Panagia Spiliani. Du får også tid til å beundre de vakre balkongene, spise middag på en taverna eller se klosteret før vi drar tilbake til Kos.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
(5)
fra:
NOK 579.00
Aktiviteter
Paradise Beach

Kos har mange flotte strender, men Paradise Beach i sør topper dem alle. Med krystallklart vann og fin gylden sand er det lett å se hvordan den har gjort seg fortjent til navnet sitt. Og hvis du bare vil slappe av kan du svøm i det grunne vannet. Legg merke til de vulkanske boblene som stiger opp fra havbunnen og skaper et naturlig boblebad. Det finnes ulike typer vannsportsaktiviteter. Du kan prøve wakeboarding, ta en tur på en jet-ski eller prøve å holde deg fast til en oppblåsbar tube som trekkes etter en båt. Du blir satt av på stranden om formiddagen, slik at du kan tilbringe dagen i ditt eget paradis.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
(3)
fra:
NOK 137.00
Aktiviteter
Cruise på Egeerhavet

Hvordan høres det ut med en dag der du kan sole deg, bade og kanskje nyte en velsmakende lunsj? I løpet av dagen kaster vi anker flere ganger, og du har god tid til å bade hvis du vil. Foretrekker du å gå i land, er Vathi det perfekte stedet. Det er en pittoresk hesteskoformet bukt med rolig vann og en sjarmerende by du kan utforske. Vi besøker en lokal taverna og blir servert souvlaki av gris, ris, poteter, gresk salat og tzatziki til lunsj. Det vegetariske alternativet er spaghetti med tomatsaus og gresk salat.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
(4)
fra:
NOK 481.00
Utflukter og dagsturer
Zia by Night

Legg strendene bak deg og bli med opp til den lille fjellandsbyen Zia for en kveld. Vel fremme har du god tid til å spasere rundt og beundre utsikten. Her kan du finne de beste stedene å ta bilder når solen går ned i sjøen. Du kan også benytte anledningen til å kjøpe hjemmelagede suvenirer som heklede blonder, honning eller olivenolje i de små butikkene og bodene i de koselige gatene. Det finnes også en bysantinsk kirke du kan besøke. Når mørket faller, kan du sette deg ned på en av tavernaene for å spise middag. Noen av dem har takterrasser med utsikt over landskapet og stjernene som et tak.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
(4)
fra:
NOK 147.00
Aktiviteter
Kos by – dagtid

Ta en spasertur langs brosteinsgatene med sine mange butikker, gullsmeder og gavebutikker. Her finner du også den lille markedshallen som blant annet selger områdets egen honning og olivenolje. Både i havnen og i gamlebyen ligger det mange trivelige, tradisjonelle tavernaer kombinert med moderne restauranter og loungebarer.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
(2)
fra:
NOK 118.00
Billetter og arrangementer
Lido Waterpark med transport

Forbered deg på en fartsfylt dag fylt med lek og moro. I Lido Waterpark har aktiviteter for alle aldre. Vel fremme ved Lido i Mastichari, har du en hel dag med vannbasert moro foran deg. Det finnes adrenalinfremkallende sklier som Kamikaza og Space Bowl, samt multibanesklier der du kan konkurrere med andre om å komme først ned. I tillegg finnes det gigantiske bølger i bølgebassenget. Foretrekker du noe mer avslappet kan du ta turen nedover Lazy River, nyte livet i et boblebad eller bare ligge rett ut på solsengen. De små har også nok å gjøre, med en interaktiv skli- og splashsone spesielt designet for barn.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
fra:
NOK 285.00
Aktiviteter
Fisketur med grilling

Liker du å fiske? Hva med å lære å fiske på gresk måte mens du tilbringer dagen med kaptein Yiannis og hans mannskap. Det blir god tid til å nyte utsikten og den varme solen mens vi kjører utover til lyden av bølger som skvulper mot båten, før vi kaster ut snøret og venter på napp. Forhåpentligvis vil dagens fangst bli til en velsmakende lunsj. Når vi er ferdige med å fiske kjører båten videre til en bortgjemt bukt der det blir tid for bading og avslapping mens mannskapet fyrer opp til BBQ-lunsj med dagens fangst. Men ikke bekymre deg hvis du ikke fikk noe på kroken, det er fortsatt mer enn nok grillmat til alle.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
(1)
fra:
NOK 481.00
Aktiviteter
Safarieventyr i 4x4-kjøretøy

Hvis du ønsker litt mer action, er denne heldagsturen i et 4x4-kjøretøy perfekt for deg. Vi kjører i skrånende åssider og langs svingete veier i en hel dag for å nå frem til noen av øyas fantastiske høydepunkter, hvor kameraet ditt garantert vil få kjørt seg! Sjåførguiden din forteller deg alt om floraen og faunaen på Kos, og styrer deg bort fra turistfellene og til steder som kun lokalbefolkningen kjenner til. Mellom stoppene blir det mer enn nok actionfylt kjøring, noe som sørger for at hver eneste etappe på turen er en opplevelse i seg selv. På returen kan du nyte et velfortjent badestopp før vi er tilbake på hotellet.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
fra:
NOK 687.00
Utflukter og dagsturer
Gresk aften

Hellas er kjent for sine høylytte og livlige kvelder, og dette er ikke noe unntak. Vi drar til landsbyen Zia som ligger midt på øya Kos, der en fest med meze, vin, dans og musikk venter. Barn er også velkomne – jo flere vi er jo morsommere er det.Med sine hvitkalkede bygninger og blå kupler som ser ut over øya, er landsbyen Zia et idyllisk sted å tilbringe kvelden. Med en gjestfrihet så vennlig som dette, vil du ikke forlate stedet. Vi starter kvelden med en deilig meze med tradisjonelle greske retter og vin.Så blir det dans. Forvent en virvelvind med dansere i tradisjonelle kostymer som øker stemningen med herlig bouzouki-musikk. Bli med du også, krok armene dine i en langdans til fengslende gresk musikk.

Gratis kansellering
Gratis kansellering
fra:
NOK 403.00