Handlevogn
39 Aktiviteter
Sort by:
Båttur til vulkanøya Nisyros
Utflukter og dagsturer

Båttur til vulkanøya Nisyros

Hvis det er en ting du bør oppleve mens du er på Kos, er det den vulkanske naboøya Nisyros. Gresk legende sier at øya ble skapt av en stein som ble kastet av gud Poseidon, og den times lange båtturen hit er vakker. Besøk Mandraki, Nikia, Stafanos-krateret og mye mer. Når vi har lagt til i den sjarmerende havnen i Mandraki, øyas hovedby, går vi til den gamle landsbyen Nikia som ligger på kanten av Stefanos-krateret. Gå deg vill i labyrinten av brosteinsbelagte gater eller finn deg et sted nær kraterkanten og føl varmen som stiger opp. Etterpå går vi tilbake til Mandraki. Over alt finner du små sukkerbithus i denne amfiteaterbygde byen som ligger i skyggen av slottet og klosteret Panagia Spiliani. Du får også tid til å beundre de vakre balkongene, spise middag på en taverna eller se klosteret før vi drar tilbake til Kos.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Solnedgangscruise på Kos
Aktiviteter

Solnedgangscruise på Kos

Kaptein Gianni og hans mannskap inviterer deg om bord på et solnedgangscruise til spissen av Kos. Det blir god tid å bade og nyte en aperitiff om bord, og vi nyter en velsmakende BBQ-middag på en bortgjemt strand. Vi ser solen gå ned i havet, og vender tilbake med stjernehimmelen over oss og kystbyenes blinkende lys langs kysten.Denne sene ettermiddagsturen har alle ingrediensene for en romantisk opplevelse på øya Kos. Vi går om bord i Kefalos Bay og setter seil langs kysten til øyas spiss. Underveis blir det badestopp og du kan ta en dukkert i det turkise vannet mens vi venter på at solen skal gå ned og skape vakre nyanser av oransje og rosa på himmelen.Vi fortsetter videre til en avsidesliggende strand for å nyte en aperitiff og ha stranden for oss selv. Deretter blir grillen tent og vi nyter en fantastisk middag. Vinen flyter, musikken fyller luften, og mannskapet inviterer deg til å delta i en tradisjonell sirtaki-dans mens solen går ned.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Asclepeion, Kefalos & Zia
Utflukter og dagsturer

Asclepeion, Kefalos & Zia

Denne utflukten viser deg det beste av Kos på en dag. Vi drar til det arkeologiske området Asklepion, den vakre fjellbyen Zia og til fabrikker som produserer vin og honning. Historien vingeslag hviler over Asklepion, der du kan se noen av Hellas viktigste severdigheter fra antikken. Blant attraksjonene er ruinene til verdens første sykehus der legene praktiserte det de hadde lært av legenes far, Hippokrates. Neste stopp er i fjellandsbyen Zia der vi smaker på den lokale drikken kanelada og tar en titt i håndverksbutikkene.Vi tar en tur til en vinfabrikk for å bli med på en vinsmaking. Deretter drar vi til kystbyen Kefalos, der du får tid på egen hånd til å spise lunsj og slappe av på stranden. Vi avslutter dagen med litt søtt, med å smake på lokale spesialiteter av loukoumades, honningdyppede kaker, på en honningfabrikk.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Øyrundtur på Kos – til lands og til vanns
Utflukter og dagsturer

Øyrundtur på Kos – til lands og til vanns

Denne turen byr på ulike perspektiver av Kos – ettersom du vil oppdage dens rikdom av natur- og kulturskatter både til lands og til sjøs. Blant toppattraksjonene er Asclepeion, et besøk til landsbyen Kefalos og en båttur.Få et guidet innblikk i det viktigste kulturstedet på øya, Asclepeion. Dette tempelet til den antikke greske medisinguden fra 500-tallet f.Kr. var et kjent helbredelsessenter som tiltrakk seg pilegrimer fra hele antikkens Hellas. Det var også der Hippokrates fikk sin medisinske opplæring.Herfra går vi opp til den vakre landsbyen Kefalos. Nyt panoramautsikten over øya og Egeerhavet nedenfor mens vi rusler rundt i de trange gatene. Deretter går turen ned til kysten for å gå om bord i båten ved Kamari. Skipperen setter deretter kursen for en bortgjemt, idyllisk bukt. Ta en dukkert og nyt en souvlaki-lunsj på stranden.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, pl 

Cruise i Egeerhavet – kun for voksne
Aktiviteter

Cruise i Egeerhavet – kun for voksne

Denne utflukten er en kombinasjon av øyloffing, sol, bading og snorkling og den er kun for voksne. Med båt drar vi til rolige bukter og sjarmerende små havner, og du får mulighet til å gå i land på Kalymnos for å oppleve enda mer. Selvfølgelig vil det være rikelig med tid til å slappe av på soldekk og spise en god BBQ-lunsj ombord.Vi setter seil og tar sikte på det klare blå havet og snart kommer vi til den lille øya Pserimos med fine strender der du kan ta en dukkert. Kanskje du vil ta en titt inn i kirken før det er på tide å gå om bord og fortsette båtturen over til Kalymnos – en pittoresk, hesteskoformet bukt med rolig vann som er perfekt for å utforske.Deretter spiser vi lunsj på en taverna før vi setter kursen hjemover igjen. Det blir et siste stopp på Pserimos der du kan ta en dukkert. Se fram til uberørte strender, god tid til å slappe av og en liten dose oppdagerlyst. Alt du må huske på er solkrem.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Zia by Night
Utflukter og dagsturer

Zia by Night

Legg strendene bak deg og bli med opp til den lille fjellandsbyen Zia for en kveld. Landsbyen ligger høyt oppe i de furukledde skogene rundt Mount Dikaios og har en fantastisk utsikt over øyas nordkyst og Egeerhavet med Tyrkia i det fjerne. Herfra er solnedgangen en ekte opplevelse.

Gratis kansellering
Elektronisk Billett
Kos by – dagtid
Aktiviteter

Kos by – dagtid

Kos by har noe for alle. Ta en spasertur langs brosteinsgatene med sine mange butikker, gullsmeder og gavebutikker.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Kos Town by night
Aktiviteter

Kos Town by night

Kos bys havn med et fantastisk middelalderslott ligger inneklemt mellom de gamle ruinene som ble etterlatt av den greske, romerske og bysantinske epoken. Øyas hovedstad er både stilig og atmosfærisk.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Cruise på Egeerhavet med lunsj og øya Kalymnos
Aktiviteter

Cruise på Egeerhavet med lunsj og øya Kalymnos

Hvordan høres det ut med en dag der du kan sole deg, bade og kanskje nyte en velsmakende lunsj? Vi tipper det høres perfekt ut. Vi seiler fra Kos til øyene Pserimos, Kalymnos og Plati, og du får god tid til å slappe av, utforske, lete etter suvenirer og bade. Total lykke med andre ord. Øyene nord for Kos byr på fredelige bukter, vakre sandstrender og idylliske havner – og det er her vi tilbringer dagen på dette cruiset i Egeerhavet. I løpet av dagen kaster vi anker flere ganger, og du har god tid til å bade hvis du vil. Foretrekker du å gå i land, er Pserimos og Vathi på Kalymnos det perfekte stedet. Vathi kan skryte av en pittoresk hesteskoformet bukt med rolig vann og en vakker liten landsby, det perfekte stedet for deg som vil utforske litt til fots. Vi spiser lunsj på en lokal taverna som består av svinekjøtt, souvlaki, ris, poteter, gresk salat og tzatziki. Vegetaralternativet har spaghetti med tomatsaus og gresk salat. Dagen avrundes med et badestopp utenfor Plati. Alt du trenger å gjøre er å ta med solkrem og håndkle.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Paradise Beach
Aktiviteter

Paradise Beach

Kos har mange flotte strender, men Paradise Beach i sør topper dem alle. Med krystallklart vann og fin gylden sand er det lett å se hvordan den har gjort seg fortjent til navnet sitt. Tilbring en dag med å slappe av i solen, ta en dukkert i det grunne vannet eller, hvis du er litt tøff, hvorfor ikke prøve deg på en av de valgfrie vannsportene.Dette er en herlig dag ute for hele familien, for denne stranden har virkelig alt. Og hvis du bare vil slappe av, kan du bade i det grunne vannet. Legg merke til de vulkanske boblene som stiger opp fra havbunnen og skaper et naturlig boblebad. For de mer eventyrlystne finnes det ulike typer vannsportsaktiviteter. Du kan prøve wakeboarding, ta en tur på en jetski eller prøve å holde deg fast i en oppblåsbar tube som trekkes etter en båt.Du blir satt av på stranden om formiddagen, slik at du kan tilbringe dagen i ditt eget paradis før du blir kjørt tilbake til hotellet ditt igjen.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Dagsutflukt til Bodrum
Aktiviteter

Dagsutflukt til Bodrum

Hvorfor nøye deg med bare å se Hellas mens du er her? Det er kort vei til Tyrkia, og denne utflukten gir deg et innblikk i tyrkisk kultur og severdigheter. Du blir med på en guidet rundtur i et av de største feriestedene, Bodrum, og du får tid på egen hånd til sightseeing og shopping.Turen begynner med en kort tur over Egeerhavet til et av de livligste feriestedene, Bodrum. Byen er omgitt av to bukter som er delt av et korsfarerslott og motivet er som hentet rett fra et postkort. Vel fremme får du en guidet tur til de viktigste severdighetene og de beste utsiktspunktene, med muligheten til å ta bilder av byen og yachthavnen ovenfra. Du får også tid til å se deg rund i basaren i gamlebyen. Deretter får du tid på egen hånd til å utforske byen. De shoppinggale vil ikke bli skuffet. Gatene er fulle av butikker og boder som selger krydder, tepper, skinnvarer og designervarer (kopier). Etter litt shopping kan du nyte en tyrkisk kaffe, eller bare suge inn inntrykk og lyder før vi går om bord i båten for returen.

Gratis kansellering
Språk:

de, en, nl, pl 

Lido Waterpark med transport
Billetter og arrangementer

Lido Waterpark med transport

Forbered deg på en fartsfylt dag fylt med lek og moro. I Lido Waterpark, en av de største badelandene i Hellas, finnes det aktiviteter for alle aldre. Du trenger kun badetøy, solkrem og eventyrlyst i denne parken der adrenalin og vann går hånd i hånd.Du blir hentet på hotellet hvis du har bestilt transport. Vel fremme ved Lido i Mastichari, har du en hel dag med vannbasert moro foran deg. Det finnes adrenalinfremkallende sklier som Kamikaza og Space Bowl, samt multibanesklier der du kan konkurrere med andre om å komme først ned. I tillegg finnes det vridde rør og gigantiske bølger i bølgebassenget.Foretrekker du noe mer avslappet kan du ta turen nedover Lazy River, nyte livet i et boblebad eller bare ligge rett ut på solsengen. De små har også nok å gjøre, med en interaktiv skli- og splashsone som er spesielt designet for barn.

Gratis kansellering
Språk:

en 

Introduksjon til Kos

Kos har mye å by på med gamle greske arkeologiske ruiner, sjarmerende landsbyer, vakre strender, glitrende vann og rikelig med ferske skalldyr. Hvis du er ute etter kultur er ruinene av Askleipion et must å besøke. Du kommer til å være bortskjemt med alle valgmuligheter når det gjelder strender og øyas vannsportutvalg. Dra til Kos by for å se historiske steder som det arkeologiske museet eller 1300-talls slottet Neratzia som ble bygget av Johanitterridderne. Det pulserende nattelivet i Kardamena er det livligste stedet på øya, mens byen Kefalos har en mer avslappet atmosfære.

De seks beste aktivitetene på Kos:

1. Slapp av ved kysten

En av øyas største attraksjoner er den lange kystlinjen. Fra hvite sandstrender til termiske fjellbassenger – denne greske øya har alt. Kulturelskere bør ta turen til Agios Stefanos og kombinere en dag på stranden med å lære mer om lokal historie i de nærliggende ruinene. Naturelskere kan dra til Therma Beach ved Agios Fokas og oppleve det naturlige havbassenget som varmes opp av varme kilder. Paradis Beach derimot er en soleklar familiefavoritt og lever mer enn opp til navnet. Tilbring en dag med å slappe av i solen eller ta en dukkert i grunt vann med vulkanske bobler som stiger opp fra havbunnen.

2. Prøv ulike vannaktiviteter

Det finnes mange vannaktiviteter å nyte på Kos, alt fra snorkling i rolige bukter til dykking og paddleboarding. De vindfulle forholdene ved Kefalos Bay og Mastichari passer godt til windsurfing, og det finnes både windsurfingskoler og flere firmaer som leier ut utstyr. Hvis du vil ha noe litt mer avslappende, kan du bli med på et cruise i solnedgangen og beundre kysten fra vannet.

3. Besøk gamle greske ruiner

Kos' lange historie er synlig på nesten alle deler av øya. Askleipion, bare 10 minutters kjøretur fra Kos by, er øyas mest berømte arkeologiske sted. Det har eksistert siden 300-tallet og ble bygget for å hedre guden for helse og medisin. Et annet interessant historisk sted er den antikke Agora, et utgravd marked og politisk og sosialt sentrum. Her kan du se utgravde templer, bad, hus fulle av mosaikk, søyler og andre historiske funn. Odeon fra romertiden brukes som musikklokale om sommeren og er også vel verdt et besøk.

4. Smak på tradisjonell mat og drikke

Fordyp deg i øyas rike kulinariske scene og smak deg frem til de mest populære rettene med en matrundtur. Du finner alle de greske klassikerne, som gyros, fetaost, moussaka og tzatziki, samt lokale delikatesser. Et varemerke for øya er possa-ost. Den fremstilles av saue- og geitemelk og senkes ned i rødvin under modningen og det perfekte tilbehøret til en salat. Pitaridia – en type pasta som serveres med en kjøtt- og tomatsaus, er et annet must å prøve. Vinelskere kan bestille en tur til de lokale vingårdene for å lære mer om vinfremstillingsprosessen og smake på lokale viner.

5. Bli med på en båttur til øya Nisyros

En utflukt til den vulkanske øya Nisyros, en times seiling fra havnen i Kardamena, er et must. Her ligger et av verdens største hydrotermiske kratre, kjent som Stefanos. Beundre det marslignende landskapet, kjenn hvordan lavaen rumler under føttene dine og se de boblende gjørmebassengene. Organiserte utflukter inkluderer også en rundtur i Panagia Spiliani-klosteret, ett av de vakreste klostrene på de greske øyene, og et besøk i den lille byen Mandraki.

6. Opplev øyas historie på Kos arkeologisk museum.

Hvis du vil tilfredsstille ditt kulturelle behov med gamle ruiner på øya, skal du dra til det arkeologiske museet som ligger i hjertet av Kos by. Her finnes en rekke gjenstander og dokumenter som har blitt funnet under utgravninger rundt omkring på Kos, Rhodos og de små Dodekanesene. Blant høydepunktene er de vakre mosaikkene, statuer fra det antikke stedet Askleipion, keramikk og mange andre gjenstander.