Reiser
til
Cannes

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150–200,-
  • 1,5 liter vannca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadParis
  • SpråkFransk
  • Befolkning66 990 000

Reiser til Cannes

Cannes

I Cannes med sine luksushotell og filmpalass kan du spasere langs den berømte strandveien La Croisetet, shoppe merkevarer i eksklusive boutiquer og spise ferske skalldyr med utsikt over Middelhavet. Byen er blant annet kjent for sine mange festivaler og kongresser.

Markeder og fransk hverdagsliv

Besøk blomstermarkedet på Allés de la Liberté, handle frukt på Marché provençal de La Bocca eller fersk fisk på Marché Forville. Du kan også spille et parti boule eller drikke pastis nede ved den gamle havnen. I Cannes er det også gode muligheter for å oppleve det franske hverdagslivet.

Parfyme og oliven

Fra Cannes er det enkelt å nå både innlandets sjarmerende byer, blant annet parfymebyen Grasse, de sjarmerende landsbyene Mougins og Valbonne, steder som du når like enkelt med lokalbuss som med leiebil. Det samme gjelder det glitrende perlebåndet av velkjente kystbyer langs rivieraen: Nice, Antibes, Monte Carlo, Menton...

Like utenfor Cannes ligger Lérinsøyene og til øya Ile Sainte Marguerite tar det ca. 15 minutter med båt. Her finner du urørt natur, et marinemuseum, stort akvarium og en spennende 1600-talls festning.

Weekend i Cannes

Våre reiser til Cannes går med rutefly til Nice. Vi har ingen guider på reisemålet, men du kan kontakte vårt online-senter via telefon, e-post eller SMS fra 2 uker før avreise til du reiser hjem. Like fleksibelt er det med reiselengden, du kan velge mellom weekendreiser og ukesturer.

Bestill et cruise til Cannes

Med TUI kan du også dra på cruise til Cannes. Å dra på cruise er en komfortabel måte å reise på og du får se flere reisemål på en reise. På et cruise til glitrende og stjernespekkede Cannes kan du shoppe, sole deg og bade i verdensklasse. Her kan du se alle TUIs cruise i Middelhavet.

Ferietilbud i/på Cannes