Belambra Clubs Tignes - Val Claret

  • Tignes, De franske Alpene, Frankrike

Om hotellet

  • WiFi

Familievennlig med barneklubber og spa

Belambra Clubs Tignes - Val Claret ligger i utkanten av byen med utsikt mot fjellene og kun noen meter fra skiheisene i Val Claret-delen av Tignes. Her er alt tilrettelagt for en fin skiferie med familien – spa, treningsrom og internasjonale barneklubber. All Inclusive er inkludert.

Hotellet har en koselig atmosfære med stilren innredning i mange varme og røde toner. I loungen møtes du av en åpen peis, gammelt skiutstyr, nostalgiske bilder som forsterker den sjarmerende følelsen av å være i Alpene. Hotellrommene har plass for opptil fire personer.

Spa med basseng, badstue og dampbadstue

Om du vil slappe av etter en lang dag i bakkene, kan du ta en dukkert i det oppvarmede innendørsbassenget med utsikt over de snødekte fjelltoppene eller sette deg i badstuen eller dampbadstuen.

Underholdning for store og små

Etter du er ferdig med å stå på ski kan du slå deg ned på terrassen og nyte utsikten. Om kvelden kan du besøke baren med kveldsunderholdning og musikk. Hotellet tilbyr også internasjonale barneklubber og barnepass på dagtid.

All Inclusive inkludert

Når du bor på Belambra Clubs Tignes - Val Claret er samtlige måltider med frokostbuffé, lunsj, snacks, drikke og middag, også med barnemeny, inkludert. Ved middagsbufféens showcooking-stasjonene kan du benytte anledningen til å prøve spesialiteter fra regionen og kankje får du noen nye favoritter i den velassorterte bufféen.

Kort om hotellet

Sentrum/Shopping
300 m/300 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
4 timer

Gjennomsnittstemperatur i Tignes

Adresse og telefon

Adresse
Club Belambra "Val Claret" Rue du Val Claret F- 73320 TIGNES Val Claret
Telefon
+33(0)4 56 31 30 01

Viktig informasjon

Område
By
WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja
Støynivå
Noe forstyrrende
Trafikk
Lokaltrafikk
Innsjekking
17.00
Utsjekking
10.00

Rommene

WiFi
Ja
Minisafe
Ja
Hårføner
Ja
Tv
Ja
Dusj/wc
Ja

Senger

Sovesofa
Ja
Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja

Mat og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Frokost
Buffé
Lunsj
Meny
Middag
Buffé
All inclusive
Ja
Frokost
Ja

Avstand

Hotellet ligger rett ved stolheisen. 5 minutters gange til skiskolens oppmøtested. Kostnadsfri buss til skistedets sentrum. Avstand til sentrum og shopping viser til sentrum av Val Claret.

Shopping
300 m
Sentrum
300 m

Basseng

Innendørsbasseng
Ja
Basseng
Ja
Oppvarmet innendørsbasseng (min 22 grader)
Ja

Avslapping

Spa
Ja
Wellness-area
Ja
Gratis adgang til spa/velværeområde
Ja
Massasje
Ja
Skjønnhetsbehandlinger
Ja
Badstue
Ja
Dampbadstue
Ja
Hamam
Ja

Underholdning

Show/livemusikk
Ja

Sport

Hotelet har skibod for oppbevaring av skiutstyr og støvler.

Enkelt utstyrt treningsrom
Ja

Barn og ungdom

Hotellet har flere internasjonale barneklubber: Club Les Renardeaux er for barn mellom 3 og 5 år. For eldre barn i alderen 6 til 17 år finnes klubbene Les Pirates, Junior og Ados. De ansatte i klubbene er engelsktalende.

Barn som har meldt seg på skiskolen, vil bli fulgt til og fra skiskolen av de ansatte i barneklubbene.

Hotellet tilbyr babypakke med barneseng, vippestol, badebalje, flaskevarmer og barnestol (må forhåndsbestilles).

Barneseng
Ja

Vår service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gjelder fra 2024-12-15 til 2025-04-13

Skriv til oss i TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å nå oss døgnet rundt, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi svarer på spørsmål som måtte dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Du kan også nå oss på telefon døgnet rundt for hastesaker.

Møt Crystal Ski-guidene

På skistedet der du er, har vi guider fra vårt søsterselskap Crystal Ski Holidays som gjerne svarer på spørsmål og gir råd om de beste bakkene. Noen ganger møter de også opp på flyplassen og på hotellet.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden din avhenger av hvilken flyløsning du velger. Omtrent 2 timer og 50 minutter med direktefly fra Oslo-Gardermoen.

Transfertid

Beregnet transfertid med buss er 2,5-4 timer avhengig av hvilken flyplass du lander på. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk å legg til "busstransfer" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her

Avstand

Hotellet ligger rett ved stolheisen. 5 minutters gange til skiskolens oppmøtested. Kostnadsfri buss til skistedets sentrum. Avstand til sentrum og shopping viser til sentrum av Val Claret.

Shopping
300 m
Sentrum
300 m