Front de Neige

  • La Plagne, De franske Alpene, Frankrike

Om hotellet

  • 4*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Romslige leiligheter i Plagne Village

Leilighetshotellet Front de Neige har en perfekt ski in/ski out-beliggenhet i landsbyen Plangne Village i det store skiområdet La Plagne. Her har du tilgang til velværeområde med innendørs basseng og romslige leiligheter for opptil seks personer.

Her bor du ved den blå bakken Écartée og vis-à-vis hotellet finner du Dou du Praz-heisen. Bergerie-heisen går du til på noen få minutter.

Velutstyrte leiligheter

Leilighetene på Front de Neige er moderne innredet og utstyrt med kjøkkenkrok der du kan tilberede enkle måltider. Vil du starte dagen med nybakt brød til frokost, tilbyr hotellet levering fra nærliggende bakeri.

Innendørsbasseng og massasje

Etter en full dag med skikjøring passer det fint med en svømmetur i det oppvarmede innendørsbassenget på Balnéo Spa som også har boblebad og tyrkisk dampbad. Ønsker du litt ekstra avkobling, har du mulighet til å bestille massasje.

Kort om hotellet

Transfertid
cirka 2,5-3 timer

Adresse og telefon

Adresse
73210 La Plagne-Tarentaise, Frankrike
Telefon
+33 4 79 01 08 98

Viktig informasjon

Depositum ved ankomst, cirka 500 euro. Bussen kan ikke kjøre helt frem til inngangen av Front de Neige. Ved ankomst blir du sluppet av i nærheten av hotellet. Derfra kommer et mindre kjøretøy å henter deg og kjører deg til hotellets parkeringsplass. Herfra er det cirka to minutter å gå til inngangen. Hotellet har støvle-rom. Tørkemuligheter mot kostnad. Brød kan bestilles via hotellet senest kl. 19 dagen før levering og er mot kostnad.

Resepsjon 24 timer
Ja
Offisiell klassifisering
****
Område
By
WiFi
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja

Leilighetene

Et sett med sengetøy og håndklær er inkludert. Skifte av sengetøy koster cirka 9 euro. Sengene i dobbeltrommene er østerrikske dobbeltsenger. Det vil si at det er en ramme med to separate madrasser ved siden av hverandre. Sengen kan ikke deles til to separate senger.

WiFi
Ja
Tv
Ja
Kjøkken
Ja
Type kjøkken
Minikjøkken

Senger

Sovesofa
Ja
Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja

Basseng

Innendørsbasseng
Ja

Avslapping

Besøk i spa-avdelingen er mot kostnad, cirka 9 euro for 30 minutter. Innendørsbassenget er kostnadsfritt. Kroppsbehandlinger mot kostnad.

Spa
Ja
Wellness-area
Ja
Gratis adgang til spa/velværeområde
Nei
Massasje
Ja
Hamam
Ja

Vår service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gjelder fra 2024-12-15 til 2025-04-13

Skriv til oss i TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å nå oss døgnet rundt, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi svarer på spørsmål som måtte dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Du kan også nå oss på telefon døgnet rundt for hastesaker.

Møt Crystal Ski-guidene

På skistedet der du er, har vi guider fra vårt søsterselskap Crystal Ski Holidays som gjerne svarer på spørsmål og gir råd om de beste bakkene. Noen ganger møter de også opp på flyplassen og på hotellet.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetid avhenger av hvilket fly du velger. Cirka 2 timer og 30 minutter med direktefly fra Oslo til Genève.

Transfertid

Beregnet transfertid med buss cirka 2,5-3 timer mellom flyplassen i Genève (Geneva Airport) og La Plagne. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk at du må velge "Busstransport" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her.