Reiser
til
Juan-les-Pins

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 150–200,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadParis
  • SpråkFransk
  • Befolkning66 990 000

Reiser til Juan-les-Pins

Juan-les-Pins

I Juan-les-Pins kretser en stor del av livet og ferien rundt den fine sandstranden, de hip-hop-inspirerte motebutikkene og de lange nettene som er spesielt livlige i juli og august.

Stedet er et perfekt utgangspunkt for utflukter langs kysten og inn i landet mot de provencalske fjellene og landsbyene.

For familier

Lange sandstrender og en rekke severdigheter og aktiviteter gjør at Juan-les-Pins og nabobyen Antibes passer bra for familier. Mange liker blant annet Marineland med stort akvarium og haitunnel og det samme gjelder badelandet AquaSplash som er åpent i sommermånedene.

Nær Antibes

Det er gåavstand til tvillingbyen Antibes (2–3 km) med sine gamle kvartaler hvis ro utgjør en total kontrast mot den høye pulsen i Juan-les-Pins. Så ta en tur til Antibes der det fine Picassomuseet og middelalderfestningen Fort Carré som tilbyr en fantastisk utsikt over Middelhavet, er verdt å besøke. Det er også havnen som kan skryte av et stort antall luksusyachter fra nær og fjern.

Weekendreiser og ukesreiser

Våre reiser til Juan-les-Pins går med rutefly til Nice. Vi har ingen guider på reisemålet, men du kan kontakte vårt online-senter via telefon, e-post eller SMS – fra 2 uker før avreise til du reiser hjem. Like fleksibelt er det med reiselengden, du kan velge mellom 4 eller 8 dager.

Ferietilbud i/på Juan-les-Pins