Reiser
til
Bayahibe

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Pizzaca. 80,-
  • 1 liter vannca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDominikanske pesos (DOP)
  • Tidsforskjell-5 timer
  • HovedstadSanto Domingo
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 2000

Reiser til Bayahibe

Bayahibe

I Bayahibe på Den dominikanske republikks sydkyst har alt du forbinder med en karibisk ferie. Palmekantede strender med turkist vann, dykkevennlig korallrev og kvelder med rytmisk musikk som strømmer ut fra strandbarene.

Det lille feriestedet Bayahibe i regionen La Romana oser av karibisk "go slow" og en herlig avslappet atmosfære. Et steinkast fra stranden ligger bysentrum med pastellfargede hus og små trebåter som dupper i vannkanten. Torget kantes av en håndfull kaféer og fortsetter du langs hovedveien kommer du ned til stranden.

Strender uansett hvor du vender deg

Bayahibe Beach består av hvit sand og det ligger et korallrev nær vannflaten (perfekt også for deg som ikke har snorklet så mye før). Her finnes det også vannsport som windsurfing og kitesurfing. Dominicus Beach, et stykke sør for byen er like fin, men mer langstrakt og har fått EUs utmerkelse Blue Flag. Et perlebånd av eksklusive hotell kanter kysten og grenser til nasjonalparken Parque Nacional del Este.

Tropisk regnskog

I nasjonalparken går det fine turstier gjennom tropisk regnskog med fuglekvitter og uberørt vegetasjon, men også laguner for snorkling. Lei en egen båt eller bli med på en utflukt til paradisøya Isla Saona, en idyllisk liten øy med hvite strender.

Dykking og snorkling

Med korallrev i alle regnbuens farger er det ikke rart at dykking og snorkling er populært her i Bayahibe. TUI samarbeider med et dykkesenter som tilbyr utflukter og kurs på alle nivåer. Hvis du blir med dem kan du stå ansikt til ansikt med rokker og barrakudaer, eller få mulighet til å prøve vrakdykking. Utenfor øya Santa Catalina ligger det et skipsvrakmuseum med kanoner og ankere – lett tilgjengelig for både dykkere og snorklere.

Sigarfabrikk og kirker

Vil du få litt byfølelse er det enkelt å dra til La Romana, med en blanding av små haciendaer, sigarbutikker og travle gatemarkeder. Gå ikke glipp av å se håndverket i den store sigarfabrikken. Fortsetter du langs kysten kommer du til hovedstaden Santo Domingo. Med sine brosteinsbelagte gater, utsmykkede kirker og vakre torg er det som å klatre rett inn i historien.

Ferietilbud i/på Bayahibe

Hotell - Bayahibe

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Bayahibe Vise alle hotell på Den dominikanske republikk