Reiser
til
Pomoire

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Sunny Beach
  • Enkel middagca. 185,-

Fakta

Vis alle fakta
  • Valutabulgarsk leva (BGN)
  • Tidsforskjell+ 1 time
  • HovedstadSofia
  • SpråkBulgarsk
  • Befolkning7 128 000

Reiser til Pomoire

Pomoire

Den lille landsbyen Pomorie ligger på en halvøy med Svartehavet på den ene siden og Pomoriesjøen på den andre. Her finner du alt for en herlig familieferie: langgrunne strender, badeland og en landsby med sjarmerende trange gater.

Langgrunn sandstrand

Stranden er barnevennlig langgrunn og så bred at den rommer både solsenger og åpne flater. Ved stranden i sentrale Pomorie ligger det restauranter langs strandpromenaden, og den som vil kan prøve vannsporter som jet ski og vannski. Ved hotellet utenfor Pomorie er stranden mer urørt og vidstrakt.

Leirebad i lagunen

Det er bare en smal sandremse som skiller Svartehavet fra lagunen som kalles Pomoriesjøen – kjent for sin helsebringende mineralrike leire som sies å gjøre underverker for huden. På kjøpet får du en naturopplevelse – ved sjøen trives nemlig fugler, landskilpadder og øgler. Det utvinnes også salt her, noe du kan lære mer om i saltmuseet.

Vingårder, kloster og verdensarv

Det er lett å kombinere sol og bad med byliv og kultur. I gamlebyen i Pomorie kan du rusle rundt i de trange gatene og titte inn i noen av de gamle kirkene eller i Sveti Georgi-klosteret som har en vakker hage. Det tar bare 20 min å kjøre til kulturbyen Nessebar som står på UNESCOs verdensarvliste. Den muromkransede byen er en av kysten mest populære severdigheter. Det finnes også flere vingårder i området rundt Pomorie.

Ferietilbud i/på Pomoire