TUI Care Foundation

TUI Care Foundation støtter prosjekter som forbedrer turismens positive effekter. Prosjektene tar sikte på å gi den yngre generasjonen bedre forutsetninger gjennom utdanning, de fremmer miljøvern og dyrevern, eller prosjekter som bidrar til positiv vekst for ulike destinasjoner. På denne måten kan lokalsamfunnet dra enda mer nytte av turismen.

Vår egen uavhengige stiftelse driver et stort antall prosjekter med tiltak for natur, miljø og mennesker. Blant aktuelle tiltak finnes alt fra å beskytte havskilpadder på Kapp Verde og elefanter i Thailand til å utdanne sosialt sårbare ungdom i Vietnam Namibia og Den dominikanske republikk.

Med base i Nederland jobber TUI Care Foundation globalt og agerer lokalt. Målet er å påvirke utviklingen i en langsiktig bærekraftig retning. Det skjer gjennom å styrke partnerskap med lokale og internasjonale organisasjoner og ved å gjøre det enklere for reisende å bidra til positiv endring på destinasjonen.

For eksempel har TUI Care Foundation et veletablert samarbeid med den globale barnerettighetsorganisasjonen Plan International. Sammen utvikler de pedagogiske tiltak som gir sårbare unge muligheten til å forandre livene sine ved å lære et yrke og få en sterkere posisjon på arbeidsmarkedet. Samarbeidet har et spesielt fokus på unge kvinner. Et annet eksempel er samarbeidet mellom TUI Care Foundation og bærekraftorganisasjonen Rainforest Alliance, som har som mål å utdanne unge innen miljøspørsmål ved å distribuere opplæringsmateriale til lærere. Andre partnerskap fokuserer på å knytte turismen sammen med lokalt entreprenørskap og hjelpe lokale leverandører på destinasjonene med å nå markedet turismen tilbyr.

Gi et bidrag

Vil du gi et bidrag nå? Gå inn på TUI Care Foundations donasjonsside, velg ditt land og betal med kredittkort i din lokale valuta. Hundre prosent av donasjonene går til partnere og prosjekter, mens alle kostnader for stiftelsens virksomhet dekkes av TUI som er stiftelsens grunnlegger.

Se eksempler på prosjekter i de blå rutene. Mer informasjon om stiftelsen og prosjektene finner du på www.tuicarefoundation.com. Kanskje det finnes et TUI Care Foundation prosjekt på din neste feriedestinasjon.