Kontakt

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene.

Andre spørsmål

Hvordan kommer jeg i kontakt med TUI?

Du er velkommen til å kontakte oss via telefon, chat eller facebook. Du finner våre kontaktopplysninger og åpningstider her.

Om du befinner deg på reisemålet kan du kontakte våre guider via TUI-appen.

Hvorfor fungerer ikke TUI-appen?

Hvis du opplever problemer med å logge på TUI-appen, kan du først sjekke om du bruker den seneste/nyeste versjonen av appen. Hvis du har den seneste versjonen, anbefaler vi deg å avinstallere appen og installere den på nytt da dette kan løse mange problemer i appen.

Vi bruker cookies på vår hjemmeside, når man bruker mobilsiden via TUI-appen krever det at man godkjenner bruken av cookies. Vi er oppmerksomme på at det midlertidig ikke er mulig for alle telefonmodeller og vi arbeider med å få løst dette problemet.

Kontakt vår kundeservice hvis du har noen spørsmål eller om du vil rapportere en feil i appen.

Kan jeg chatte med TUI?

 Du finner vår chat ved å klikke på den blå snakkeboblen lengst nede i høyre hjørne på kundeservicesiden, her finner du også informasjon om hvilke åpningstider vi har.

Du er også varmt velkommen til å kontakte oss på telefon. Befinner du deg på et av våre reisemål kan du kontakte våre guider via TUI-appen.

Kan jeg sende en e-post til TUI?

Det er dessverre ikke mulig å sende e-post til kundeservice. Du kan kontakte oss via telefon, chat og Facebook. Du finner kontaktinformasjon og åpningstider her.

Trenger du å komme i kontakt med ambassade eller konsulat?

Har du behov for å kontakte ambassaden eller konsulatet til reisemålet du skal besøke?

Her finner du kontaktopplysninger til ambassadene

Kategorier

Sjekk kategoriene nedenfor for å finne svar på det du lurer på

Fant du ikke svaret?

Vi er alltid her for å hjelpe deg. Enten om du vil bestille en reise eller det er noe du lurer på før, i løpet av eller etter din reise. Ta kontakt med oss her.

Kontakt oss