Reiser
til
Ölüdeniz

Pris fra

...

Våre hotell

2 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Estimert gjennomsnitt
  • Enkel middagca. 90,-
  • 1 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaTyrkisk lira (TRY)
  • Tidsforskjell+1 time
  • HovedstadAnkara
  • SpråkTyrkisk
  • Befolkning79 510 000

Reiser til Ölüdeniz

Ölüdeniz

Ölüdeniz er Tyrkias mest fotograferte strand, en sydhavslignende, vakker lagune og et hyggelig feriested på den berømte "turkise kysten" nær Hellas' øyverden. Her bor du på stranden med all inclusive.

Dette er et hyggelig feriested som har vokst opp langs stranden, med mindre hoteller, kaféer og en rekke koselige restauranter – som skapt for en ferie med avkobling, bad og lange middager i solnedgangen. Stedet er også populært blant paraglidere som kaster seg ut fra toppen av det mektige fjellet Baba Dag.

Shopping og gateliv

Du kan shoppe og oppleve litt mer folkeliv i den lille byen Hisarönü som ligger fire kilometer oppe i fjellet. Den lille byen ligger blant pinjetrekledde fjell med vakker utsikt over landskapet og har et bra utvalg av restauranter, kaféer og barer. Fethiye, kystens hovedby, ligger 12 km unna. Lokalbussen kjører dit på en halvtime, og du bør oppleve gatelivet med basarer, konditorier, shoppinggater og restauranter ved småbåthavnen minst én gang i ferien.

Lagune og en vakker hvit strand

Navnet Ölüdeniz betyr "dødt vann", og viser til den trolske lagunen med en liten avgiftsbelagt sandstrand – men det er den lange hvite stranden utenfor lagunemunningen som har blitt fotografenes favorittmotiv for reisefotografer. På de delene av stranden som ligger nærmest hotellene er det ingen avgift.

Bestill leiebil allerede nå

Med en leiebil er det enkelt å oppleve enda mer av Marmariskysten. Byer og fjellandsbyer, badeland og antikke ruiner, elver og bortgjemte badestrender – alt finnes innen rekkevidde.

Ferietilbud i/på Ölüdeniz