Reiser
til
Manchester

pricetag

Pris fra

...
hotel

Våre hotell

3 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra London
  • 1,5 liter vannca. 10,-
  • Øl (50 cl)ca. 39,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaBritiske pund (GBP)
  • Tidsforskjell-1 time
  • building HovedstadLondon
  • message-love SpråkEngelsk
  • user-family Befolkning65 640 000

Reiser til Manchester

Si Manchester og mange tenker på fotball, tekstilindustri, kordfløyel og engelsk popmusikk. Og naturligvis stemmer dette, men Manchester er så mye mer. Ikke minst en dynamisk storby vel verdt et besøk.

Industribyen Manchester
Tekstilindustrien preget i Manchester i lang tid, og i dag er det mange av de tidligere industribygningene som er gjort om til muséer, bosteder og gallerier. For å lære mer om Manchesters historie kan du besøke MOSI, et interaktivt industrimuseum med gamle maskiner og annet teknisk som fascinerer både små og store.

Musikk- og kulturbyen Manchester
Listen på kjente artister fra musikkbyen Manchester er lang. Ikke minst 80-tallet var en gyllen epoke på Manchesters musikkscene med band som Joy Division, Simply Red, New Order, The Smiths og Morrissey i frontlinjen. Også Oasis-brødrene Liam og Noel Gallagher har sin opprinnelse i Manchester. Selv i dag finnes det mange musikkpuber, klubber og scener du kan besøke. Les mer på manchestermusic.co.uk.

Selv for den kunstinteresserte har Manchester mye å tilby. Her ligger blant annet Manchester Art Gallery, ett av Englands fineste kunstmuséer og det prisbelønte museet The Whithworth.

Manchester fotballstadion
Siden Zlatan begynte å spille for Manchester United så har interessen for reiser til denne fotballbyen, med to lag i engelske Premier Leage, økt. Uansett om du er fotballnerd eller ikke, å se en kamp på en av byens to fotballarenaer er underholdning på høyt nivå.

Et besøk i National Football Museum i sentrale Manchester er også et must for alle fotballelskere.

Ferietilbud i/på Manchester

Hotell - Manchester