Reiser
til
Le Morne

Pris fra

...

Våre hotell

2 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 250,-
  • 1 liter vannca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMauritisk rupi (MUR)
  • Tidsforskjell+3 timer
  • HovedstadPort Louis
  • SpråkEngelsk, fransk
  • Befolkningca. 1 263 000 (Mauritius)

Reiser til Le Morne

Le Morne

Våre reiser til Le Morne passer for deg som vil bo idyllisk på et resorthotell ved en kritthvit strand. Hotellene har restauranter, store bassenger og all inclusive. Lagunen like ved er perfekt for snorkling.

Le Morne ligger på en halvøy som stikker ut fra det sørvestre hjørnet på Mauritius. En kritthvit sandstrand kantes av skyggende trær og lagunens vann glitrer i turkist. Over den postkortvakre stranden stiger Morne Brabant opp, en klippe som står på UNESCOs verdensarvliste.

Snorkling i lagunen

På stranden i Le Morne kan du se på windsurferne og kitesurferne som svever over lagunen. Eller selv leie et brett og utfordre bølgene. Det er også bra snorkling ved et korallrev bare 50 meter fra stranden. Det er ingen strandselgere her, men det finnes en restaurant der du kan spise kreolsk mat og snorkle.

Shopping og utflukter

Selve byen Le Morne ligger et kvarters spasertur fra stranden på odden. Det er en ganske rolig by med noen små butikker og en restaurant. Et større utvalg av shopping, restauranter og fornøyelser finner du i Flic en Flac, en halvtimes kjøring nordover. Vil du bytte et strandparadis med et annet, kan du bli med en badebåt til den lille øya Ilot Benitiers og bade og snorkle.

Se deg rundt på Mauritius

Mauritius er en fargerik og allsidig øy. Med suveren dykking og snorkling, sukkerrørplantasjer, tropisk regnskog og sjarmerende franske kolonibyer. Befolkningen har røtter i både Afrika, Europa og Asia, noe som har gjort at det er en spennende blanding av kulturer.

Ferietilbud i/på Le Morne