Reiser
til
Flic en Flac

Pris fra

...

Våre hotell

4 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Anslått gjennomsnitt
  • Enkel middagca. kr. 220,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMauritisk rupi (MUR)
  • Tidsforskjell+3 timer
  • HovedstadPort Louis
  • SpråkEngelsk, fransk
  • Befolkning1 263 000

Reiser til Flic en Flac

Flic en Flac

Reis til Flic en Flac på Mauritius hvis du vil bo med høy hotellstandard nær en av øyas fineste strender. Dette er et harmonisk reisemål hvor du raskt finner roen samtidig som det er mye å finne på

Flic en Flac ligger på vestkysten av Mauritius, etpar mil sør for hovedstaden Port Louis. Hit kommer både mauritianere og besøkende fra alle verdenshjørner. Stemningen er avslappende selv om det er mye vannsport, restauranter, kveldsunderholdning og shopping her. Hverdagen i noen nabolag minner en om at Flic en Flac en gang var en liten fiskerlandsby.

Lang strand og rev for snorkling

Stranden med lys korallsand er åtte kilometer lang og er kantet med palmer og casuarina-trær. Her svømmer du beskyttet mot større bølger, fordi korallrevet som ligger noen hundre meter ut i havet skjermer. Dette gjør lagunen flott for snorkling, og flere dykkesentre arrangerer kurs og båtturer.

Nabo til naturparken

I fjellet bare noen få kilometer fra Flic en Flac ligger Caselas naturpark. Der er det ulike fugler, men også større dyr som aper, sebraer og gigantiske skilpadder. Du kan vandre over hengebruer eller dra på safari med alt fra jeeper til Segways.

Se deg rundt på Mauritius

Mauritius en fargerik og mangfoldig øy, med førsteklasses dykking og snorkling, vidstrakte sukkerrørplantasjer, tropisk regnskog og sjarmerende franske kolonibyer. Befolkningen har røtter i Afrika, Europa og Asia, noe som har skapt et flott kulturelt mangfold.

Ferietilbud i/på Flic en Flac