Reiser
til
Latvia

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro
  • HovedstadRiga
  • Befolkningca 1,9 mill.

Reiser til Latvia

Latvia

Reis til Latvia - et land som ikke er veldig langt unna, men som er en ekte ferieperle. Oppdag den fantastiske jugendstilarkitekturen og de idylliske smugene i hovedstaden Riga, nyt et førsteklasses spa i badebyen Jurmala. Eller dra ut på det latviske landskapet - som bærer preg av femtitallet.

Størst i Baltikum

Latvia er det største landet i Baltikum og ligger ved bredden av Østersjøen, grenser til Estland, Russland, Litauen og Hviterussland. I mer enn tusen år har landet blitt styrt av tyskere, polakker, svensker og russere. Spor av tiden under Russland kan sees i det faktum at mange innbyggere snakker russisk. Landet har vært uavhengig siden 1991.

Rigas sjarmerende bybilde

Hovedstaden Riga tilbyr mange Instagram-vennlige motiver. Den gamle byen er en blanding av jugendstilarkitektur, brosteinsbelagte gater og severdigheter som St. Peters kirke og Black Brothers 'House. Gå ikke glipp av Rigas fine sjokolademuseum. Når du er lei av å rusle i smugene, kan du slappe av og nyte landets berømte spa-kultur.

Strender og spa i Jurmala

Jurmala er Rigas berømte bade- og spa-feriested som ligger bare noen få kilometer utenfor byen. I tillegg til lange sandstrender, kan du glede deg til et stort utvalg massasjer, og et boblebad under åpen himmel. Du kan også prøve badstueritualet som er en del av den latviske spa-tradisjonen.

Sletter, elver og blå innsjøer

Latvias landsbygd domineres av sletter og små gårder med følelsen av en svunnen tid. Landet består av fire regioner: fra det ville kystlandskapet i Kurland til de blå sjøers land, Latgale. Blant landets attraksjoner er barokk- og Rococo-slottet Rundale, også kjent som Baltikums Versailles og naturreservater som Gauja nasjonalpark.

Ferietilbud i/på Latvia

Hotell - Latvia

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell på Latvia