Ocean Eden Bay

  • Montego Bay, Jamaica
  • Plus

Om hotellet

  • 5*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Voksenhotell med all inclusive døgnet rundt

Rett ved stranden utenfor Montego Bay ligger hotellet for voksne, Hotel Ocean Eden Bay. Hotellet er moderne og tilbyr flere basseng, restauranter og barer. All inclusive er inkludert døgnet rundt!

Som gjest på Ocean Eden Bay har du tilgang til noen av fasilitetene på søsterhotellet Ocean Coral Springs, som ligger 150-200 meter unna.

Stort bassengområde

Bassengområdet er stort og omgitt av plener og svaiende palmer. Her er det god plass til både avslapning og hygge. Hvis du vil bestille noe å drikke, kan du gjøre det i bassenget, her er det en swim up-bar med integrerte stoler i vannet. Rett under hotellet brer stranden seg med sin hvite sand og turkise vann.

Privilege-rom

For en ekstra behagelig ferie kan du bestille et Privilege-rom. Dette inkluderer adgang til en privat strandsone og en eksklusiv lounge.

All inclusive er inkludert døgnet rundt

Hos Ocean Eden Bay kan du når som helst på dagen slå deg ned for å spise eller drikke, for her er det ekstra komfortabelt med all inclusive inkludert døgnet rundt. Du kan velge mellom flere restauranter og barer.

  • Antall rom : 444

Kort om hotellet

Utendørsbasseng
Ja
Sentrum/Shopping
42 km/42 km
Transfertid
ca. 15 min

Gjennomsnittstemperatur i Montego Bay

Adresse og telefon

Adresse
Mountain Spring Bay Trelawny St, Jamaica
Telefon
+ 34 900 444 466

Viktig informasjon

Søsterhotellet Ocean Coral Springs er ikke barnefritt. Som gjest ved Ocean Eden Bay har du tilgang til basseng, lazy river, restauranter, barer, tennisbaner med spa-avdeling på Ocean Coral Springs.

Offisiell klassifisering
*****
Antall rom
444
Adapter er nødvendig
Ja
Område
Strandområde
WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja
Kun for voksne
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Minisafe
Ja
Minisafe uten kostnad
Ja
Minibar
Ja
Vannkoker
Ja
Tv
Ja
Dusj/wc
Ja
Bad/wc
Ja
Bad/dusj og wc
Ja

Senger

Sovesofa
Ja
King size
Ja
Queen size
Ja

Mat og drikke

All inclusive

Mat og drikke

Frokost-, lunsj- og middagsbuffé med lokal vin, øl, brus eller vann. Nasjonal alkohol, vin, øl, brus og mineralvann, barservering til kl. 06 (anviste barer/tider).

Hotellet har flere à la carte-restauranter og to eksklusive Fine Dining-restauranter. À la carte-restaurantene er inkludert og Fine Dining-restaurantene kan besøkes én gang i løpet av en uke, forhåndsbestilling kreves. Noen av restaurantene ønsker kun voksne gjester velkommen.

Øvrig informasjon Eksakte åpningstider for restaurant og barer meddeles ved ankomst. Enkelte aktiviteter er inkludert til begrensede tider. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen. Bor du i et Privilege-rom, kan du besøke Fine Dining-restaurantene flere ganger i løpet av en uke.

Barer
4
All inclusive
Ja
Middagsantrekk
Ja
Kleskode
Casual, Ikke badetøy, Smart casual
Antall restauranter
7
Swim up-bar
Ja

Avstand

Shopping
42 km
Sentrum
42 km
Flyplass
40 km

Strand

Bad/strand (maks avstand)
200 m

Basseng

Utendørsbasseng
Ja
Innendørsbasseng
Ja
Basseng
Ja

Avslapping

Spa
Ja
Gratis adgang til spa/velværeområde
Nei
Massasje
Ja
Skjønnhetsbehandlinger
Ja
Frisør
Ja
Badstue
Ja

Underholdning

Underholdning for voksne
Ja

Sport

Treningsrom
Ja
Tennis
Ja
Antall tennisbaner innen hotellområdet
2
Aerobic
Ja
Bordtennis
Ja

Vår service: TUI-guider på hotellet og TUI-appen døgnet rundt

  • Gjelder fra 2024-11-01 til 2025-05-01

Møt TUI-guidene på hotellet

Vårt internasjonale guideteam er på hotellet minst et par ganger i uken. Vi kan hjelpe deg med å bestille utflukter og leiebil, gi deg restauranttips og vise deg hvor du finner den beste shoppingen eller de fineste strendene. Vi hjelper selvfølgelig også med praktiske spørsmål som kan dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie.

Service via TUI-appen døgnet rundt

TUI-appen er den enkleste måten å nå oss når det passer deg. Under Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Du kan også nå oss på telefon døgnet rundt for hastesaker.

Komme til hotellet

Flytid

Flytiden avhenger av hvilken dato og flyløsning du velger. Reisetiden kan variere fra 15 til 20 timer inklusive mellomlandinger.

Transfertid

Bestill buss eller taxi som kjører rett til hotellet. Bestill transferbuss eller privat transport. Når du bestiller vil du se alternativene som er tilgjengelige.

Her kan du lese mer om transport »

Avstand

Shopping
42 km
Sentrum
42 km
Flyplass
40 km

Strand

Bad/strand (maks avstand)
200 m