Reiser
til
Ischia

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Giardini-Naxos
  • Pizzaca. 100,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadRom
  • SpråkItaliensk
  • Befolkning60 600 000

Reiser til Ischia

Ischia

Ischia er en vakker, grønn vulkanøy i havet rett utenfor Napoli: Som feriemål har den lenge vært populær blant italienere og andre turister som tiltrekkes av øyas strender, varme kilder, vakre natur og sjarmerende småbyer.

Mellom havnen og slottet

Øyas fargerike hovedstad Ischia by strekker seg fra den sirkelformede havnen Ischia Porto langs havet til bydelen Ischia Ponte som er oppkalt etter broen som leder til øyas største severdighet Castello Aragonese.

Varme kilder og turstier

Det er mange spaanlegg på Ischia, noen med hundreårige aner. Behandlingene baseres på det varme kildevannet fra øyas vulkanske kilder og den berømte mineralrike Ischia-leiren som påstås være effektiv mot alt fra revmatisme til fordøyelsesproblemer. Vil du ut i den grønne naturen finnes det også fine turstier.

Fargerike Forio

Den fargerike byen Forio på vestkysten er et fint utfluktsmål. Der kan du bade, nyte småbyatmosfæren og besøke den botaniske hagen La Mortella. Den ble skapt av den britiske komponisten William Walton etter andre verdenskrig og byr på sval skygge under trærne, blomster og nydelig havutsikt.

Weekendreiser og ukesreiser

Våre reiser til Ischia går med rutefly til Napoli, du tar deg derfra til Ischia på egen hånd. Vi har ingen reiseledere på reisemålet, men du kan kontakte vårt online-senter via telefon, e-post eller SMS fra 2 uker før avreise til du reiser hjem. Reiselengden er fleksibel.

Ferietilbud i/på Ischia

Hotell - Ischia

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Ischia Vise alle hotell på Amalfikysten