Selv om man ofte tenker på Thailand som en klassisk feriedestinasjon for familien, er det også en perfekt destinasjon for en romantisk og tropisk bryllupsreise. Fly direkte til noen av verdens vakreste strender og øyer der du ofte bor på elegante hotell i fantastiske omgivelser. Her kan dere nyte romantiske dager som nygifte på stranden, dra på opplevelsesrike utflukter, snorkle eller dykke i det krystallklare vannet og spise eksepsjonelt god lokal mat. Kanskje et lokalt matlagingskurs er noe for dere?

Våre romantiske hotell i Thailand

Gullkantede dager rundt et luksuriøst bassengområde eller romantisk barfotvandring på en øde strand? Uansett hva du ønsker av bryllupsreisen har vi en reise som passer dere – velg mellom et stort utvalg av hoteller fra budsjett til luksus.

Thailand - perfekt til både avslapping og opplevelser

Thailand passer perfekt for deg som drømmer om en romantisk bryllupsreise – uavhengig av om avslapping eller opplevelser står i fokus.

Er avslapping i fokus er det lurt å velge et rolig hotell som ligger rett ved stranden. Her kan du ofte bo i romantiske private bungalows der dere kan nyte solnedgangen på terrassen med mediterende bølgeskvulp som bakgrunnsmusikk. Er dere ekstra heldige så har dere også en hengekøye på terrassen som gjør hele opplevelsen enda mer avslappende.

Teksten fortsetter under bildet.

Ønsker du en opplevelsesrik bryllupsreise kan du besøke en av de mange øyene som Thailand har å by på. Her kan du utforske alt fra tropiske regnskoger og vakre fossefall til flotte fjellturer og fantastiske korallrev. Hva med å besøke flere øyer på en gang? Det er nemlig også gode muligheter for øyhopping i Thailand! Les mer om de vakre øyene nedenfor.