Bryllupsreisen er ofte noe man assosierer med tropisk klima, kritthvite strender, spennende opplevelser og eksotisk mat – helst på en destinasjon som er langt unna hverdagens mas og oppgaver. Høres dette helt perfekt ut? Da er kanskje en bryllupsreise til Karibien perfekt for dere!

Bryllupsreisen er kanskje den ferien dere kommer til å huske resten av livet – så da er det vel helt greit å gjøre noe litt spesielt ut av den?

Bryllupsreisen er kanskje den ferien dere kommer til å huske resten av livet – så da er det vel helt greit å gjøre noe litt spesielt ut av den? Unn deg litt ekstra luksus på noen av de vakreste øyene i det Karibiske Hav. Nyt lokal strandlivet og reggae på Jamaica, svøm med skilpadder på Barbados, seil inn i solnedgangen på Aruba eller gå på opplevelsesrike fotturer i Den dominikanske republikk. Det er utrolig mange øyer å velge mellom, men uansett hvilken øy du bestemmer deg for så ankommer du et paradis!

Teksten fortsetter etter bildet.

Hvis du har lyst til å oppleve flere øyer på bryllupsreisen er et cruise i Karibien et veldig godt alternativ. Nyt hvetebrødsdagene seilende rundt på et av verdens største cruiseskip med en mengde restauranter, barer, butikker og bassenger, samt show, handlegater og mange mange aktiviteter.