Transport

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene.

Andre spørsmål

Når henter bussen meg ved hjemreise?

Dagen før avreise vil du motta en sms med tidspunkt for opphenting. Vi gjør oppmerksom på at du vil motta sms på mobilnummeret som står registrert i bestillingen din. Hvis du bruker et annet telefonnummer på destinasjonen ber vi deg kontakte oss slik at vi kan endre det for deg. Hvor lenge før avgang du blir hentet varierer etter hvilket reisemål du befinner deg på.

Du kan også se bussnummer samt tidspunkt for opphenting i TUI-appen. Her kan du dessuten se antall stopp og beregnet transporttid. 

Hvis du ikke har mottatt informasjon fra oss dagen før hjemreise, ber vi deg kontakte våre guider på destinasjonen. Telefonnummeret til våre guider får du via sms og som melding i TUI-appen når du ankommer reisemålet. 

Har du bestilt kun fly eller benytter egen transport til flyplassen? Da er du selv ansvarlig for å ta kontakt med våre guider på destinasjonen senest 24 timer før hjemreise. Du vil da få beskjed om innsjekk, en eventuell tidsendring og annen viktig informasjon for hjemreisen. 

Kategorier

Sjekk kategoriene nedenfor for å finne svar på det du lurer på

Fant du ikke svaret?

Vi er alltid her for å hjelpe deg. Enten om du vil bestille en reise eller det er noe du lurer på før, i løpet av eller etter din reise. Ta kontakt med oss her.

Kontakt oss