Så lett når du guidene

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene.

Andre spørsmål

Hva kan jeg gjøre i TUI-appen?

Under selve reisen er den mest populære funksjonen at du kan sende spørsmål til TUI-guidene i chatten og få svar innen 30 minutter - uten å måtte forlate solstolen. Du kan bestille utflukter, lese om alt reisemålet har å tilby, se og bestille aktiviteter på hotellet, sjekke værmeldingen og få viktig informasjon hvis noe skulle endre seg, for eksempel flytider. Vi svarer døgnet rundt, hver dag i uken.

Før reisen kan du sende planleggingsspørsmål til TUI-guidene, se informasjon om din bestilte transfer i forbindelse med ankomsten (den vises i appen 24-48 timer før avreise), lese om utflukter og annen informasjon om reisemålet, forhåndsbestille taxfree, bestille tilvalg som leiebil, benytte våre huskelister når du pakker, og sjekke inn online på flyvninger med TUI. Når du har kommet hjem igjen, kan du selvfølgelig søke inspirasjon til din neste reise og bestille den i appen.


Ta del av mer informasjon om vår app her.

Hvordan kommer jeg i kontakt med guidene på reisemålet?

Når du reiser med oss kan du enkelt ta kontakt med våre guider på reisemålet. Dette gjelder både før avreise og under reisen. Den enkleste måten å komme i kontakt med våre guider er via TUI-appen. Her kan du også bestille utflukter, leiebil, lese om alt som reisemålet har å tilby, og så mye mer. 

Når du befinner deg på reisemålet når du guidene via sms, telefon, eller TUI-appen. Det er bare å velge det som passer best for deg. 

Les mer om vår service på reisemålet her.

Kategorier

Sjekk kategoriene nedenfor for å finne svar på det du lurer på

Fant du ikke svaret?

Vi er alltid her for å hjelpe deg. Enten om du vil bestille en reise eller det er noe du lurer på før, i løpet av eller etter din reise. Ta kontakt med oss her.

Kontakt oss