Transport

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene.

Andre spørsmål

Har du behov for spesialtransport på reisemålet?

Sammenleggbare rullestoler kan medbringes med våre transferbusser på reisemålet. Vi gjør deg oppmerksom på at vi dessverre ikke har informasjonen om bussens høyde og bredde på forhånd. Alle passasjerer må selv sørge for å komme seg inn og ut av bussen med hjelp av medreisende. Våre guider på destinasjonen kan ikke være behjelpelig med å løfte eller bære en person med nedsatt funksjonsevne ombord i bussen på grunn av skaderisiko.

Hvis du har behov for tilpasset transport, kan du fylle ut et skjema for det her.

Dette gjelder også om du trenger transport av elektrisk rullestol eller spesialutstyr som ikke er sammenleggbart. Ved bestilling av spesialtransport vil det ofte være høyere pris enn ved alminnelig busstransport. Den nøyaktige prisen for spesialtransport vil du få ved forespørsel. Vi gjør deg oppmerksom på at det på enkelte reisemål ikke er mulig å bestille spesialtransport.

Jeg reiser med spesialbagasje, kan jeg bestille busstransport?

Hvis du medbringer en sykkel, surfeutstyr, eller andre former for stor bagasje, kan vi ikke garantere at det finnes plass i våre transferbusser. Derfor vil vi anbefale at du selv bestiller transport fra flyplassen til hotellet. På skireiser garanterer vi at det finnes plass for skiutstyr på transferbussen, om du har forhåndsbestilt busstransfer hos TUI.

Hvis du har rullestol/medisinsk utstyr med på reisen, anbefaler vi at du bestiller spesialtransport. Det kan du gjøre her.

Kan jeg forhåndsbestille taxi?

Hvis taxi er tilgjengelig på destinasjonen når du bestiller din reise, så vil du få et tilvalg under «bestill transport tur/retur». Her kan du bestille taxi for 1-3 personer. Barn under 2 år regnes ikke inn i maks antall passasjerer. Tenk på at bilsete for barn ikke kan garanteres og vi anbefaler derfor at du tar med dette hjemmefra. 

Hvis dere er flere enn 3 personer i reisende er det mulig å bestille flere biler. Du kan bestille taxi både når du legger inn bestillingen og i etterkant, senest 48 timer før avreise. 

Taxien kjører direkte fra flyplassen til hotellet. Guidene viser deg til taxien ved ankomst. Informasjon om reisetid til hotellet kan ikke oppgis før ankomst. Dagen før hjemreise kan finne informasjon om opphenting i TUI-appen.

Hvis du ankommer reisemålet med rutefly vil sjåføren vente på deg i ankomsthallen med et navneskilt. Dersom du ikke kan finne sjåføren kan du kontakte våre guider på telefonnummeret som du får på SMS ved ankomst. 

Merk at det er normal størrelse på taxi i forhold til bagasjeplass.

Les mer om transport her.

Må jeg bestille busstransport på reisemålet og hvor lang er transfertiden til hotellet?

Busstransport til og fra hotellet kommer som oftest i tillegg og kan i de fleste tilfeller forhåndsbestilles før avreise. Du kan velge dette tilvalget når du bestiller din reise, på myTUI eller via vår kunderservice.

Informasjon om hvor lang tid bussen tar til reisemålet finner du på vår hjemmeside under reisemål. For eksempel: reise til Puerto Rico (Gran Canaria). Når du ankommer reisemålet kan du enkelt se bussnummer, antall stopp og beregnet transporttid i TUI-appen. Våre guider er også tilgjengelig på flyplassen ved ankomst for å vise veien til riktig buss.

Har du bestilt en pakkereise med rutefly vil ikke våre guider være tilstede på flyplassen, men du kan som oftest forhåndsbestille taxi direkte til hotellet.

Kombinasjonsreiser

Hvis du har kombinert to eller flere ulike reisemål, så er transfer inkludert når du bytter hotell. Vil du også ha transfer til/fra flyplassen ved ankomst og avreise, må du bestille transfer hjemmefra. Les mer her.

Skireiser

På våre skireiser kan du bestille busstransfer mellom flyplassen og hotellet kostnadsfritt. Transferen har plass til skiutstyr, og kan velges når du bestiller din reise. Les mer her.

Kategorier

Sjekk kategoriene nedenfor for å finne svar på det du lurer på

Fant du ikke svaret?

Vi er alltid her for å hjelpe deg. Enten om du vil bestille en reise eller det er noe du lurer på før, i løpet av eller etter din reise. Ta kontakt med oss her.

Kontakt oss