Flyreisen

Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene.

Andre spørsmål

Hva er forskjellen på en pakkereise med charterfly og pakkereise med rutefly?

Charterfly

En pakkereise med charterfly gir deg tryggheten gjennom pakkereiseloven, samt åpent kjøp. Som regel er det direktefly til reisemålet og man kan bestille transport til hotellet som ett tillegg. Håndbagasje innenfor flyselskapets maksimale grenser er inkludert, bortsett fra innsjekket bagasje som er ett tillegg, om ikke noe annet er spesifisert. I bestillingsdialogen kan du se hva som gjelder for din spesifikke reise. Du blir møtt av TUIs guider på flyplassen og du kan alltids komme i kontakt med guidene under din reise via telefon, sms eller TUI-appen.


Rutefly

Gir deg trygghet gjennom pakkereiseloven og en komfortabel helhetlig løsning. Transport på reisemålet er som oftest ikke inkludert, men på noen destinasjoner er det mulig å bestille buss eller privat taxi til hotellet. Innsjekket bagasje og håndbagasje er inkludert innenfor flyselskapets maksimale grenser, men vær oppmerksom på at regler for bagasje, betaling og annet avhenger av hvilket flyselskap du reiser med. Denne informasjonen er oppgitt i bestillingsdialogen. Du kan alltids komme i kontakt med guidene under din reise via telefon, sms eller TUI-appen.

Kan jeg bestille tilslutningsbilletter?

Det er dessverre ikke mulig å bestille tilslutningsbillett hos oss. Om du bestiller det på egenhånd så anbefaler vi fleksible billetter og minimum 3-4 timer mellom flyvningene, da TUI ikke er ansvarlig for tilslutningsbilletter bestilt utenom oss.

Visste du at du kan fly med TUI direkte til varmen fra flere regionale flyplasser? Les mer om direktefly her.

Kategorier

Sjekk kategoriene nedenfor for å finne svar på det du lurer på

Fant du ikke svaret?

Vi er alltid her for å hjelpe deg. Enten om du vil bestille en reise eller det er noe du lurer på før, i løpet av eller etter din reise. Ta kontakt med oss her.

Kontakt oss