Courtyard New York World Trade Center Area

  • New York, USA

Om hotellet

  • WiFi

Nyrenovert hotell med perfekt beliggenhet

Courtyard New York World Trade Center Area er et nyrenovert hotell med perfekt beliggenhet i nærheten av New York Stock Exchange, September 11 Memorial og One World Trade Center - noe som gjør det perfekt når du vil utforske Manhatten. På hotellet finnes det Wifi og treningsstudio med maskiner og frivekter.

I USA garanteres det ikke for en seng per person. Rommene har vanligvis en eller to senger som man deler, og ingen ekstrasenger tilbys. Her bruker vi hotellets benevnelser på romtyper.

  • Antall rom : 189

Gjennomsnittstemperatur i New York

Adresse og telefon

Adresse
100 Greenwich Street, New York, United States

Viktig informasjon

Hotellet het tidligere Fairfield Inn & Suites New York Downtown Manhattan.

Resepsjon 24 timer
Ja
Antall rom
189
Innsjekking
18:00-05:30
Utsjekking
11:00

Internett

WiFi
Ja

Rommene

WiFi
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Ja
Hotellområdet er egnet for rullestolbrukere
Nei

Vår service: Døgnet rundt i TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-11-01 til 2024-05-01
  • Gjelder fra 2024-05-01 til 2024-11-01

TUI har ikke personale på dette reisemålet, men med TUI-appen, kan du få kontakt med guidene våre døgnet rundt, via mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din smarttelefon eller nettbrett.

Guideservice når det passer deg

Via TUI-appen kan du ta kontakt med TUIs guider når det måtte passe deg. Under "Spør guidene" i appen, og myTUI på tui.no, kan du sende meldinger og få raskt svar, både før og i løpet av ferien din. Du trenger bare å laste ned TUI-appen og aktivere den med mobilnummeret og e-postadressen du oppga da du bestilte reisen, i tillegg til ditt bestillingsnummer.

Du kan nå TUI-guidene hver dag, døgnet rundt

  • "Spør guidene" finner du både i TUI-appen og under myTUI på tui.no.
  • Tjenesten er tilgjengelig med en gang du har bestilt reisen.
  • Før avreise svarer vi deg i løpet av et døgn, og når du er på ferie svarer vi så fort vi kan, vanligvis i løpet av 30 minutter.
  • Døgnet rundt kan du også, hvis det haster, nå guidene på telefon. Nummeret finner du i TUI-appen fra et døgn før du ankommer reisemålet. Har du ikke lastet ned TUI-appen får du nummeret på SMS før du reiser.

Komme til hotellet

Flytid

Våre reiser til New York går med rutefly, direkte eller med mellomlanding til en av byens internasjonale flyplasser. Reiselengden er fleksibel og flytiden avhenger av hvilken flyløsning du velger.

Transfertid

Du kan forhåndsbestille taxitransfer til hotellet ditt ved å logge inn på myTUI.