Courtyard by Marriott New York World Trade Center

  • New York, USA

Om hotellet

  • WiFi

Nyrenovert hotell med perfekt beliggenhet

Courtyard by Marriott New York World Trade Center er et nyrenovert hotell med perfekt beliggenhet i nærheten av New York Stock Exchange, September 11 Memorial og One World Trade Center - noe som gjør det perfekt når du vil utforske Manhatten. På hotellet finnes det Wifi og treningsstudio med maskiner og frivekter.

I USA garanteres det ikke for en seng per person. Rommene har vanligvis en eller to senger som man deler, og ingen ekstrasenger tilbys. Her bruker vi hotellets benevnelser på romtyper.

  • Antall rom : 189

Gjennomsnittstemperatur i New York

Adresse og telefon

Adresse
100 Greenwich Street, New York, United States

Viktig informasjon

Hotellet het tidligere Fairfield Inn & Suites New York Downtown Manhattan og Courtyard New York World Trade Center Area.

Resepsjon 24 timer
Ja
Antall rom
189
WiFi
Ja
Innsjekking
18:00-05:30
Utsjekking
11:00
Vaskeriservice
Ja

Rommene

WiFi
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Ja
Hotellområdet er egnet for rullestolbrukere
Nei

Vår service: Døgnet rundt viaTUI-appen

  • Gjelder fra 2023-11-01 til 2024-05-01
  • Gjelder fra 2024-05-01 til 2024-11-01
  • Gjelder fra 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI har ikke personale på dette reismålet, men med TUI-appen kan du nå oss hele døgnet, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi kan hjelpe deg med å bestille utflukter og leiebil, gi deg restauranttips og vise deg hvor du finner den beste shoppingen eller de fineste strendene. Vi hjelper selvfølgelig også med praktiske spørsmål som kan dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Døgnet rundt kan du også, ved hastesaker, nå oss på telefon.

Komme til hotellet

Flytid

Våre reiser til New York går med rutefly, direkte eller med mellomlanding til en av byens internasjonale flyplasser. Reiselengden er fleksibel og flytiden avhenger av hvilken flyløsning du velger.

Transfertid

Du kan forhåndsbestille taxitransfer til hotellet ditt ved å logge inn på myTUI.