Mat og drikke
Frokostbuffé kl. 7.30–10, lunsjbuffé kl. 13–15, og middagsbuffé kl. 18.30–21.30 med lokal vin, øl, brus eller mineralvann. Nasjonal alkohol, vin, øl, brus og mineralvann, barservering kl. 10–24 i anviste barer/tider.
Bassengbaren serverer brunch kl. 10–12, snacks kl. 12–18, pølser og hamburgere kl. 16–18 samt iskrem til barna så lenge den er åpen.
À la carte i restaurangene Kentia og Orijama (ett besøk er inkludert, ved andre besøk gis 50 % rabatt). Reservasjon nødvending. Åpen kl. 18.30–21.30.
Restauranten har ulike menyer hver kveld, lite utvalg på menyen.
Tider for restaurant og barer meddeles ved ankomst.
All inclusive-innholdet og tider kan endres i løpet av sesongen, f.eks. i begynnelsen og i slutten av sesongen eller ved få gjester.