Negresco Princess

 • Barcelona, Spania

Om hotellet

 • WiFi

Takterrasse med infinitybasseng

Negresco Princess ligger i Eixample-området i Barcelona. Her bor du i nærheten av ´torget Placa Catalunya og hovedgaten Paseo de Gracia i byens absolutte sentrum. Hotellet er moderne og tilbyr takterrasse, infinitybasseng, bar og restaurant.

På et par minutters gangavstand finner du La Sagrada Familia. Du er også i nærheten av det gotiske kvarteret, som er et av Barcelonas eldste bydeler med trange smug, historiske bygninger og muséer.

Takterrasse med infinitybasseng

Trenger du en pause fra shopping og sightseeing, er du velkommen til å besøke takterrassen hvor du finner infinitybassenget og en bar. Ta en forfriskende dukkert, slapp av på en av solsengene eller bestill noe godt å drikke i baren. Fra takterrassen har du utsikt over byens hustak. Hotellet har også en restaurant som serverer både spanske og internasjonale spesialiteter.

Rommene har:

 • WiFi
 • Minibar
 • TV
 • Hårføner
 • Luftkondisjonering og sentralvarme
 • Dusj og WC

Noen rom kan bestilles for fler enn ordinært antall, for eksempel et dobbeltrom som kan brukes av tre. Ytterligere person(er) sover da i en ekstraseng, som kan være en sammenleggbar seng eller sovesofa.

Her bruker vi hotellets benevnelse på romtyper.

 • Antall rom : 128

Kort om hotellet

Utendørsbasseng
Ja
Restaurant/Bar
Ja/Ja

Adresse og telefon

Adresse
Roger De Lluria, 16-18, BARCELONA, Spain

Viktig informasjon

Resepsjon 24 timer
Ja
Antall rom
128
Visa
Ja
WiFi
Ja
Luftkondisjonering på fellesområdene
Ja
Innsjekking
15:00-02:00
Utsjekking
12:00
Minisafe i resepsjonen
Ja

Mat og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Frokost
Kontinental
Luftkondisjonering i restaurant
Ja
Frokostrom
Ja
Kafé
Ja

Basseng

Utendørsbasseng
Ja
Basseng
1
Basseng
Ja
Oppvarmet utendørsbasseng (min 22 grader)
1

Sport

Sykkelutleie
Ja

Tilgjengelighet

Antall etasjer i den laveste bygningen
7
Heis
Ja
Hotellområdet er egnet for rullestolbrukere
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

 • Gjelder fra 2024-05-01 til 2024-11-01
 • Gjelder fra 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI har ikke personale på dette reismålet, men med TUI-appen kan du nå oss hele døgnet, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi kan hjelpe deg med å bestille utflukter og leiebil, gi deg restauranttips og vise deg hvor du finner den beste shoppingen eller de fineste strendene. Vi hjelper selvfølgelig også med praktiske spørsmål som kan dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Døgnet rundt kan du også, ved hastesaker, nå oss på telefon.

Komme til hotellet

Transfertid

Taxi til Barcelona sentrum ca. 12 km, ca. 45 euro. Det tar ca. 40 minutter fra flyplassen til Barcelona sentrum (Plaza de España). Forhåndsbestill taxitransfer til hotellet ditt ved å logge deg inn på myTUI på tui.no.