Reiser
til
Seychellene

Pris fra

...

Våre hotell

5 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

  • 1,5 liter vannca. 14,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaSeychelliansk rupi (SCR)
  • Tidsforskjell+3 timer
  • HovedstadVictoria
  • SpråkKreolsk, engelsk, fransk
  • Befolkning94 677

Reiser til Seychellene

Seychellene

Nå kan du reise med TUI til Seychellene og oppleve paradisisk strandliv, spektakulær natur og vennlige mennesker. Det lille øyriket i Det indiske hav består av 115 små øyer.

De mest besøkte øyene er blant annet Mahé og Praslin. På Mahé ligger Seychellenes hovedstad Victoria og øya syder av liv. På den nest største øya Praslin finner du strender i verdensklasse.

Praslin – rolig barfotliv

På Seychellenes nest største øy Praslin kan du lene deg tilbake. Her finner du Anze Lazio som har blitt utpekt til en av verdens ti vakreste strender. Naturreservatet Vallée de Mai står på UNESCOs verdensarvliste. Her finnes det mange eksempler på øyenes unike dyre- og planteliv, blant annet den utrydningstruede svarte papegøyen og Seychellenes nasjonalsymbol dobbeltkokosnøtten coco de mer, som kan veie opptil 30 kilo.

Mahé – aktiviteter og unik natur

På Mahé finnes alt fra idylliske badestrender som Beau Vallon Beach til høye fjell og vakker regnskog. Her finnes det mye å gjøre i tillegg til å ligge på stranden. I hovedstaden Victoria kan du besøke markedet og oppleve den kreolske kulturen blant fargesprakende krydder, fersk fisk, grønnsaker og eksotisk frukt.

La Dique – trendy og bilfritt

På den lille øya La Digue finnes det nesten ingen biler, isteden bruker du sykkel til å kommer deg rundt på øya. Det finnes små koselige restauranter og den kjente stranden Anse Soucre d'Argent.

Reise til Seychellene

Du flyr til Seychellene med rutefly, enten til Mahé (SEZ) eller Praslin (PRI). Du ordner transport fra flyplassen til hotellet på egenhånd. Hvis hotellet ditt ligger på en annen øy enn den du lander på, går det ferger mellom. Fergen mellom Mahé og Praslin tar ca. 60 minutter og går flere ganger om dagen. Ferja fra Mahé til La Digue tar ca. 60 minutter, og fra Praslin til La Digue tar det ca. 15-20 minutter.

Ferietilbud i/på Seychellene