PortoBay Flores

 • Porto, Portugal

Om hotellet

 • WiFi

Sentral beliggenhet på Rua das Flores

PÅ PortoBay Flores bor i en historisk bygning midt i Portos gamleby. Her bor du i nærheten av severdigheter som katedralen Sé do Porto og Palácio da Bolsa. Rommene er moderne og pent innredet og på hotellet finnes det både restaurant, innendørsbasseng og en bar med tilknytning til gaten.

Her kan du spasere rundt og oppleve atmosfæren i brosteinsbelagte gater, handle i små butikker og sette deg ned med noe forfriskende på en av de mange kaféene.

Hotellet har:

 • Velværeavdeling
 • WiFi
 • Døgnåpen resepsjon
 • Restaurant og bar

Rommene/leilighetene har:

 • Badekar/dusj og WC
 • WiFi

Noen rom kan bestilles for flere enn ordinært antall senger, f.eks. et dobbeltrom som disponeres av tre. Ekstra personer sover da i ekstraseng, f.eks. en sammenleggbar seng eller sovesofa.

Her bruker vi hotellets benevnelser på romtyper.

 • Antall rom : 66

Kort om hotellet

Restaurant/Bar
Ja/Ja

Gjennomsnittstemperatur i Porto

Adresse og telefon

Adresse
Rua das Flores, 27, PORTO, Portugal

Viktig informasjon

Resepsjon 24 timer
Ja
Antall rom
66
MasterCard
Ja
Visa
Ja
WiFi
Ja
Innsjekking
18:00-05:30
Utsjekking
12:00-11:00

Rommene

WiFi
Ja

Mat og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja

Basseng

Innendørsbasseng
Ja
Innendørsbasseng
1

Avslapping

Badstue
Ja
Dampbadstue
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Ja
Hotellområdet er egnet for rullestolbrukere
Ja

Vår service: Døgnet rundt viaTUI-appen

 • Gjelder fra 2024-05-01 til 2024-11-01
 • Gjelder fra 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI har ikke personale på dette reismålet, men med TUI-appen kan du nå oss hele døgnet, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi kan hjelpe deg med å bestille utflukter og leiebil, gi deg restauranttips og vise deg hvor du finner den beste shoppingen eller de fineste strendene. Vi hjelper selvfølgelig også med praktiske spørsmål som kan dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Døgnet rundt kan du også, ved hastesaker, nå oss på telefon.

Komme til hotellet

Flytid

Våre reiser til Porto går med rutefly noe som betyr at reiselengden er fleksibel. Du kan forhåndsbestille taxitransfer til hotellet ved å logge inn på myTUI. I løpet av ferien kan du nå oss døgnet rundt via TUI-appen, sms eller telefon.

Transfertid

Fra Portos flyplass, Francisco de Sá Carneiro (OPO), er det 11 km inn til byen. Utenfor terminalen er det busser som går inn til byen og som tar ca. 20–40 minutter avhengig av trafikken. Utenfor terminalen er det også taxi-holdeplass. T-banestasjonen ligger ca. 5 minutter fra terminalen og tar ca. 40 minutter inn til byen.

Du kan forhåndsbestille taxitransfer til hotellet ved å logge deg inn på myTUI.